West Budapest XIII. kerület, Angyalföld – Lőportárdűlő

Alapterület:
57 m2
Ár:
53.9 M Ft
Szobák:
2 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. I. negyedév
Regisztrációs szám:
2256
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Budapesti ingatlaniroda eladásra kínálja 2256 referenciaszámú projekt lakásait. Az építkezés a XIII.-dik kerület folyamatosan megújuló kitűnő közlekedéssel rendelkező Lőportárdűlő városrészén zajlik. A lakások folyamatosan lefoglalhatóak.

A lakásokhoz lefoglalhatóak különböző méretű tárolók és teremgarázs helyek a szabad helyek függvényében.


KARNYÚJTÁSNYIRA A BELVÁROSTÓL, MÉGIS CSENDES ÉS ZÖLD KÖRNYEZETBEN VÁR AZ ÚJ OTTHONOD! Új projektünk, örökzöld befektetési lehetőség a XIII. kerület, új, ma már Ferdinánd - negyedként említett, dinamikusan fejlődő városrészébe, trendi, 62 lakásos épület, különleges építészeti megoldásokkal és magas műszaki tartalommal. 

A legtöbb otthonunkat gardrób szobával vagy tárolóval egészítettük ki, hogy kényelmesen elférjetek! A földszinten üzlethelyiségek és a garázs kapott helyett, a lakásokat emeleti szinteken helyeztük el. Az első emeleten kertkapcsolatos lakások, míg feljebb minden lakásunk erkélyes/teraszos. Minden helyiség nagy ablakkal tekint a vidám közös kertre, illetve a magasabb szinteken a budai hegyekre. Energiatakarékos otthonokat építünk, rengeteg természetes fénnyel. 

A garázsszinteken parkolóhelyek és tárolók szolgálják a kényelmed. A jövőre gondolva a mélygarázsban korlátozott számban elektromos töltési lehetőséggel előkészített parkolóhelyeket biztosítunk, továbbá kerékpártároló is kap helyet. WEST END CITY Bevásárlóközpont, Lehel Csarnok és Városliget, illetve metró megálló néhány perc séta.

ÚJ ÉLET, ÚJ OTTHON
Az én új otthonom olyan, amire mindig is vágytam: világos, tágas, kényelmes, barátságos. Modern épületben jól kitalált, praktikusan megszerkesztett terekben élhetem a hétköznapjaim. Közelben a belváros, közel a Westend, az Aldi, a Lehel, gyógyszertár, könyvtár, óvoda, iskola, gimnázium – de ha becsukom az ajtót magam mögött, minden mást kizárhatok.

Ötletes elrendezésű, újépítésű és erkélyes lakásban szeretném élni az életem. Egy egyedi megjelenésű társasházban, megbízható kivitelezőtől, a belváros szívében, megújuló és barátságos környéken. Mindegy, hogy 3 szobásra vagy stúdiólakásra vágyom, kedvező áron lehet az enyém, és akár CSOK támogatást is igénybe vehetek!

Itt biztosan elférünk majd: praktikusan elrendezett, tágas lakások gardrób szobákkal, saját parkolóhelyek  és tárolóhelyiségek, a teremgarázsban. A bringámat akár az udvaron kialakított tárolóban is letehetem. Mindez barátságos zöldkörnyezetben a belváros szívében. Mi másra vágyhatnék még?

A bevásárlással csak annyi gondom lesz, hogy nehezen tudom majd eldönteni, hova menjek éppen. Westend vagy Lehel piac? Esetleg ugorjak fel a 3-as metróra és irány a Duna Pláza? Az már biztos, hogy a közelben lévő Városligetbe vagy a Margitszigetre járok majd futni és a gyerekkel sétálni. Igazából semmiért nem kell messzire mennem, hiszen játszótereket, bölcsődét, óvodát, iskolát és gimnáziumot, könyvtárat, gyógyszertárat és orvosi rendelőt is találok a környéken.


Amennyiben felkeltette figyelmét a 2256 referenciaszámú projekt lakásainak valamelyike, kérem hívjon! Rugalmasan mutatom.

Vásárolna, de nincs rá megfelelő kerete? Kollégánk díjmentes és bankfüggetlen hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk.

Érdeklődöm