River Life Budapest XIII. kerület, Népfürdő utca 47

Alapterület:
31 - 135 m2
Ár:
44.9 - 355.6 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2026. II. negyedév
Regisztrációs szám:
174
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A River Life új építésű lakópark 13. kerület Népfürdő utca 47-es szám alatt helyezkedik el, amely egy modern és elegáns otthonokkal teli komplexum lesz. A 8 emeletes épület kiválóan illeszkedik a városképbe, valamint ideális közlekedési infrastruktúrával rendelkezik. Az elhelyezkedése kiváló, hiszen a Váci úti irodafolyosó szomszédságában található, így könnyedén elérhető a város központja a fontosabb üzleti negyedek.

A lakópark 3 parkoló szinttel, tárolókkal és kerékpároknak kijelölt hellyel rendelkezik. A 377 lakásos társasházban ideális lakásmixet kínálunk mindenki számára. Eladó új lakások méretei 30m2-135m2-ig terjednek. A legtöbb lakáshoz nagy méretű erkélyeket és teraszokat terveztünk. A szobák és lakóterek kialakításánál arra törekedtünk, hogy korszerű, kényelmes otthonokat teremtsünk.

Az épületekben energiatakarékos otthonokat tervezünk, amelyek korszerű és fenntartható megoldásokat alkalmaznak. A fűtésről és hűtésről gondoskodó levegő/víz hőszivattyús rendszer AA+ besorolással rendelkezik. Ez a fejlett technológia hatékonyan hasznosítja a megújuló energiaforrásokat, minimalizálva a környezeti hatásokat és csökkentve az energiafelhasználást. Ezáltal az otthonok energiatakarékosak és környezetbarátok, biztosítva a kellemes hőmérsékletet és a komfortot az egész év során.

A River Life lakópark környéke rendkívül felkapott és folyamatosan fejlődő. Közelében számos szolgáltatás, üzlet és étterem található, amelyek hozzájárulnak a mindennapi kényelemhez és kikapcsolódáshoz. A Duna-part közelsége pedig további szépséget, nyugalmat és harmóniát nyújt az itt élőknek.

Az épület a Váci úti irodafolyosó közvetlen közelében található, így kiváló lehetőséget biztosít a munka és a magánélet egyensúlyának megtalálására. A közelben megtalálható a Margit-sziget és a Népsziget, melyek ideális helyszínként szolgálnak kikapcsolódásra és sportolásra, sétatávolságra helyezkedik el számos wellness opció, így könnyedén megtalálhatják a lakók a számukra legmegfelelőbb lehetőséget.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm