Duna Terasz Vista Budapest XIII. kerület, Cserhalom utca 4

Alapterület:
34 - 117 m2
Ár:
68.5 - 497.2 M Ft
Szobák:
1 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2026. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
184
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Az öböl kapuja

A Duna Terasz Vista Budapest egyik legzöldebb Duna-parti lokációjában épül, a XIII. kerületi Foka-öböl partján, közvetlenül a vízparton. A beruházás különlegessége, hogy számos lakása örökpanorámával rendelkezik majd, architektúrájában pedig olyan emblematikus megoldások jelennek meg, mint a hullámzó homlokzat vagy az öbölparti kapu. A környezet idillikus, vízparti életmódot biztosít a beköltözőknek, vízisportokkal, közeli hajókikötővel, illetve bizonyos lakásokból a lenyűgöző dunai panorámával, a családi otthont keresőknek és a befektetési célú vásárlóknak egyaránt.

A lakások magas építési minősséggel készülnek, az energetikailag korszerű mennyezeti-hűtés fűtés kellemes hőérzetet biztosít majd.

A lakóparkban kétszintes mélygarázs épül, melyben e-töltővel előkészített parkolóhelyek és tárolók kerülnek kialakításra.

A közösségépítést és lakóparki komfortot környezetre szabott szolgáltatások biztosítják. Közösségi nappali, gyermekjátszó, kültéri játszótér, pihenőparkok, grill, fűszerkert, napozó és outdoor office funkciós tetőteraszok kerülnek kialakításra. A hétköznapokat és feledhetetlen kikapcsolódást közösségi sporteszköz- és fészerraktár, valamint porta- és őrszolgálat létesítésével segítjük.

Folyóparti életstílus a város vonzásában!
A Duna Terasz Vista a dinamikusan fejlődő XIII. kerületi Vizafogó városrészben található. A Cserhalom utca, Csele utca, Fedélköz utca és a Foka-öböl által határolt területen fekszik, a folyómenti kalandok közvetlen szomszédságában. A projekttől sétatávolságra található az M3-as metró Gyöngyösi úti megállója, a helyszín közvetlen közelében buszmegálló és kerékpárút található.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm