Kamilla Club House Budapest XIII. kerület, Jász utca 48

Alapterület:
40 - 101 m2
Ár:
52.9 - 126 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. III. negyedév
Regisztrációs szám:
179
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A KAMILLA klubház a legjobb hely a benyomások és a felejthetetlen pillanatok megszerzésére. A Kamilla klubház teljes projektje a kényelem és a magánélet prioritása szerint van kialakítva, ami nem ér véget a lakás ajtaján kívül.

A ragyogó napsárga homlokzat felhős napokon is napfény és meleg érzetet kelt, élénkíti a környezetet, barátságos és hívogató légkört teremt.

SAJÁT KERT:Az első emeleti apartmanokhoz saját kert tartozik. Ideális választás azok számára, akiknek gyerekeik és házi kedvenceik is vannak. Ízlés szerint rendezheti be saját területét az ablakok alatt: grillezőt alakíthat ki, játszóteret készíthet a gyerekeknek, vagy bútorokat helyezhet el a pihenéshez.
A KAMILLA klubház magának a helyszínnek az előnyeit hangsúlyozza és használja ki. A ház körül szabad a hely és elegendő zölddel rendelkezik. Nyitott erkélyeken és teraszokon kellemes és hangulatos lesz reggeli kávét inni, estét pedig könyvolvasással vagy baráti társaságban vacsorázni.
A KAMILLA klubház a 13. kerületben található hangulatos zöld parkok és rekreációs területek közelében.
Az épület energetikai besorolása: A++
A ház körüli kényelmes közlekedési infrastruktúra mobilabbá és könnyebbé teszi az életét. És ugyanakkor a hangulatos Jasz utca messze van az autópályáktól, amely megőrzi a békét és a csendet. A legközelebbi tömegközlekedési megálló 3 perc sétával elérhető.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm