GreenTop Budapest XIII. kerület, Zsinór utca 30-34

Alapterület:
38 - 80 m2
Ár:
60 - 107.5 M Ft
Szobák:
1 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
203
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


- Fizetési ütemezés: 10-90%.
- Kedvező Áfa: 5 %
- Zöldövezetben épül
- Értékálló és könnyen kiadható
- Energiatakarékos fűtő rendszer
- A+ energetikai besorolású
- Változatos lakás alaprajzok
- Mennyezeti fűtés
- Teraszos lakások
- Teremgarázs
- Első kézből, a beruházótól vásárolhat
Álom otthonok várnak rád a Rákos-patak mellett.

ZÖLD TETŐKERTES LAKÓPARK A RÁKOS-PATAK MELLETT! A XIII. kerületben, csendes, fás környezetben épül a GREENTOP, exkluzív, elegáns otthonokkal. Kiemelkedik közösségi tetőkertjével, ahol családi programokat szervezhetsz. Sportos helyen, nyugalom és zöld oázis vár, a város szívében, de távol a zajtól.

MEGÚJULÓ ENERGIA:
A GREENTOP energiatakarékos rendszerei megfelelő egyensúlyban tartják a havi rezsi költségeket és még a zöld szívünknek is jót tesz. A fűtést az épület hőszivattyúi működtetik.

Keress minket e-mail-ben, telefonon vagy gyere be értékesítési irodánkba és érdeklődj a lakás, parkoló és tároló árakról.

----

- Payment schedule: 10-90%
- Energy saving heating system
- A+ energy quality classification
- Ceiling heating
- Teracced apartments
- Indoor garage

Dream homes are waiting for you near Rákos-patak!

RESIDENTIAL PARK WITH A GREEN ROOF TOP NEAR THE RÁKOS-STEAM! In the XIII. district, in a quiet, wooded environment, GREENTOP is built with exclusive, elegant homes. It stands out with its community roof garden, where you can organize family programs. In a sporty location, a calm and green oasis awaits, in the heart of the city, but away from the noise.

RENEWABLE ENERGY:
GREENTOP's Energy-efficient systems will keep your monthly payments level well balanced just as our global green heart happy. Heat pumps of the residence will power the heating.

Call us, write an e-mail to find your dream home or come in to our sales office.


A GREENTOP Lakópark a Rákospatak mellett található a Reitter Ferenc út és a Zsinór utca sarkán, a Zsinór utca 32-ben. A közelben mindent megtalálsz, amire szükség van és lesz: iskolákat, egészségügyi intézményeket, szórakoztató- és sportlétesítményeket, bevásárlóközpontot.

A GREENTOP előnye, hogy autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető és tökéletes kiindulópont, hiszen szinte bárhová eljuthatsz a városba a GREENTOP-ból tömegközlekedéssel: a 14-es villamossal, a 914-es éjszakai busszal vagy a 20E, 30, 30A, 105, és 230 buszok segítségével.

#Rákospatak #Városliget #Sportcentrumok #közelibevásárlás #éttermek #iskolák #éttermek #SzéchenyiGyógyfürdő #Áruházak #kórházak #Angyalföld #BelsőPark

----

GREENTOP Residential Park is built near Rákospatak, at the corner of Reitter Ferenc and Zsinór Streets, at Zsinór Street 32 to be exact. You'll find everything you need and more in the vicinity: schools, healthcare facilities, entertainment and sports facilities, shopping centers, and a mall.

The advantage of GREENTOP is its easy accessibility by both car and public transportation. It serves as an excellent starting point to reach anywhere in the city using public transport like tram 14, the 914 night bus, or bus 20E, 30, 30A, 105 and, 230.

# Rákospatak # City Park #Sports Centers #Shopping # Restaurants # Schools # Restaurants # Széchenyi Spa #Department stores #Hospitals # Angyalföld

> Térkép mutatása
Érdeklődöm