Zenit By Bayer Budapest XIV. kerület, Bosnyák utca 48-50

Alapterület:
30 - 127 m2
Ár:
45.2 - 235.3 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
177
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Kimagasló műszaki felszereltséggel ellátott lakások létesülnek Zugló újonnan épülő városnegyedében. A XIV. kerület szívében, a Bosnyák tér mellett épülnek irodák, kereskedelmi egységek és egy lakóépület. A többfunkciós városnegyed irodái korszerű geotermikus energiával válnak fenntarthatóvá, valamennyi épület A++ kategóriájú, vagyis minimális energiaigényű lesz.
Az ingatlan modern felszereltsége, valamint a korszerű, geotermikus energiával ellátott fűtésrendszerének köszönhetően alacsony rezsiköltsége miatt a legjobb választás az igényes, tudatos vásárlóknak, ingatlanbefektetőknek.
Az O1 irodaház alatt kereskedelmi egység, az épületek közötti részen sétáló utca és zöld park kerül kiépítésre. A Zenit Residence épület lakásai 2024 második negyedévében kerülnek átadásra.

A társasház közvetlenül a Bosnyák tér mellett található, amely a fővárosnak a XIV. és XV. kerületeknek egyik fő közlekedési csomópontja. A belvárosból és a külsőbb, keleti városrészekből, agglomerációból egyaránt könnyen elérhető. A Csömöri úton számos buszjárat közlekedik, közvetlen belvárosi kapcsolattal. A Nagy Lajos király úton lévő kötöttpályás közlekedéssel a metrókapcsolat is biztosított. Az M3 autópálya közelsége az M0 körgyűrűvel teremt gyors összeköttetést.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm