Elite Park 2-3. Budapest XI. kerület, Barázda utca 5

Alapterület:
49 - 231 m2
Ár:
68.5 - 230.4 M Ft
Szobák:
2 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. III. negyedév
Regisztrációs szám:
139
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Az Elite Park Budapest XI. kerületében, Újbuda megújuló városrészében épülő, összesen 464 lakásos társasházfejlesztés. Az összesen 3 épületből álló lakópark már elkészült első épületének lakásaiba be is költöztek a lakók. Az ingatlanfejlesztés második és harmadik ütemében megvalósuló két épületet a Bayer Property fejlesztésében Bayer Construct kivitelezi.

Az Elite Park a zöldövezet és lakóterek fúziója, melyek egységet alkotva válnak igazi otthonos, biztonságos környezetté. A lakópark kertjének kialakítása egy városi oázist biztosít a lakók részére, ahol egyaránt jó élni és kikapcsolódni. Az Elite Park lakásainak tervezésénél arra törekedtünk, hogy a helyiségek és a funkciók összhangjának köszönhetően igazi otthont kínáljunk az ideköltözőknek. A lakópark üde színfoltja lesz a városrésznek különleges, színes homlokzataival, melyek színvilága és hangulata igazodik a környék dinamizmusához.

A projekt keretében épülő két, földszint + 9 emeletes épület kivitelezése egyszerre valósul meg a saroktelken, melynek telekhatára a Budafoki út, másik oldalhatára pedig a Barázda utca. A különleges kialakítású épületegyüttesnél a 6. emelettől a tetősíkon ugrásokkal csökken a szint nagysága, ezzel felfelé haladva egyre kevesebb lakás van a szinteken. A társasház ingatlanjaiban a fűtést és a melegvizet a távhő szolgáltatja lakásonként saját mérőórával ellátva. Az összes lakás klímaberendezéssel, valamint távirányítóval üzemeltethető, motoros redőnnyel ellátott nyílászárókkal lesz felszerelve.

Az Elite Park lakásai erkéllyel vagy terasszal, a 7-9. emeleti lakások pedig tágas és jól berendezhető tetőterasszal rendelkeznek majd. Az erkélyek és teraszok lehetőséget biztosítanak a lakók számára például magánkert kialakítására, sütögetésre, vagy családi összejövetelek tartására egyaránt.

Az épületegyüttesben összesen 464 lakás kerül kialakításra. A lakópark széles méretkínálattal bír: a leendő tulajdonosok a 30 m2-es stúdiólakásoktól kezdve a 120 m2-es, több hálószobás ingatlanig választhatnak új otthont, a nagyobb, 2-4 hálószobás lakások a CSOK-ra (Családi Otthonteremtési Kedvezményre) is alkalmasak.

A lakásokba beépítésre kerül a konyhabútor, az előszobabútor, valamint a fürdőszobai bútor a szaniterekkel együtt, szekrényes kivitelű mosdókkal. Mindez beletartozik a vételárba.

Az épületek bejáratainál modern, tágas lobby fogadja az érkezőket, ahol helyet kapnak a süllyesztett postaládák, valamint egy leülős beszélgetésekre alkalmas hangulatos társalgó rész, növelve a lakók komfortérzetét.

A telek nagyobb részében zöld felületek kerülnek kialakításra. Ezekben a kertekben közösségi kikapcsolódásra, sportolásra alkalmas felszereléseket telepítünk, a kisebb korosztály számára pedig játszótérrel színesítjük.

A parkolást a földszinti részen 21 beállási lehetőséggel ellátott felszíni parkoló, valamint a társasház alatt kialakított egyszintes mélygarázs biztosítja, ahol 456 parkolóhely lesz elérhető, közülük 50 e-töltő kialakítására alkalmas módon kerül megépítésre.

Az ELITE park I.,II. és III. ütem a Budafoki út és a Barázda utca találkozásánál egy sarok telken kapott helyet. A kereszteződés előnyeinek köszönhetően a közlekedés tekintetében több alternatívát is kínál a Budafoki út és a kis forgalmú csendes Barázda utca.
Szerémi és a Budafoki utak köztes területe napjainkban jelentős átalakuláson megy keresztül; sőt tágabb kitekintésben is, a Petőfi-hídtól a Savoya Parkig terjedően komoly épített környezeti és infastrukturális fejlődés alatt áll. 2015 végén fejeződtek be a területüket is érintő 1-es villamos első ütemű pályabővítései, valamint a budai fonódó villamoshálóhálózat kiépítésének munkái. A közvetlen szomszédságukban zajló új ingatlan fejlesztések a közvetlen környék felértékelődését vonják maga után.

Az Elite Park megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében ideális helyen van, a Rákóczi vagy a Petőfi hídon keresztül könnyedén elérhető a Belváros. A tömegközlekedést előnyben részesítők a fonódó villamospálya részeként az 1-es villamost, illetve számos buszjáratot választhatnak mind a Belváros, mind a kerület egyéb részeinek megközelítésére. A 4-es metró, valamint az elővárosi vonatok megállója is könnyedén elérhető.

A kerület kifejezetten bővelkedik felsőoktatási intézményekben, melyek kerékpárral, gyalogosan vagy busszal is könnyen megközelíthetők. A közelben számos szolgáltatás, és több, minden igényt kielégítő bevásárlóközpont is elérhető: az Újbuda Center szinte a szomszédban van, és az Etele Pláza is 5 percre található.

Energetikai besorolás: BB

> Térkép mutatása
Érdeklődöm