Alapterület:
29 - 93 m2
Ár:
60.6 - 175 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
111
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


AKCIÓ
Most minden szoba 5 millió forintot ér!
Vásárolj lakást a Metrodom Riveren szobánként 5 millió Ft kedvezménnyel! Az akció kizárólag a nappalira és a hálószobákra vonatkozik.*


A XI. kerületben található Metrodom River lakóparkot az alkalmazott építészeti megoldásokon túl a széleskörű szolgáltatások kínálata, a zöld, vízparti környezet, valamint az élhető közösségi terek teszik igazán egyedülállóvá. A 3 hektáros telken a parkosított kertben, 7 épületben összesen 712 lakás épül meg, öt ütemben. Az épület közvetlen kapcsolatot teremt a folyóval, hiszen a telek egészen a Duna parton kiépülő sétányig nyújtózik. A kényelmesen kialakított okosotthonok nagy része rendelkezik valamilyen fokú kilátással a Dunára vagy a budai hegyekre. A River lakópark egy olyan mini város, amely saját óvodával, családi bölcsődével, csónakházzal, grillterasszal, valamint kül- és beltéri sportolási és szórakozási, illetve a felszín alá vitt közlekedéssel és parkolási lehetőségekkel rendelkezik.
A lakóparkon belül családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér várja a gyermekes családokat. A sportolni és feltöltődni vágyók számára vonzó lehet a változatos gépekkel felszerelt fitneszterem, a biztonságos kültéri edzőgépek, a szaunák, és a közösségi csónakház is. Emellett a fogadóépületben pékség és kávézó, a lakóparkon belül pedig játékszoba, grillterasz, valamint lakóépületenként egy-egy panoráma tetőterasz szolgálja a lakóparkban élők kényelmét.

A Metrodom River lakópark a közkedvelt Újbuda egyik legkellemesebb Duna-parti részén, a Rákóczi és az épülő Galvani híd között nagyjából félúton helyezkedik el.
A lakópark tömegközlekedés szempontjából kiemelkedően jó adottságokkal rendelkezik. A lakóparktól 1 percre található a 133E busz megállója, amellyel átszállás nélkül lehet eljutni a pesti belvárosba (Március 15. tér - Ferenciek tere – Blaha Lujza tér – Keleti PU). Ugyanitt van a 103-as busz megállója is, amellyel néhány perc alatt elérhető a 4-es metró Bikás parki állomása és szintén rövid, 8 perces sétára van az 1-es, illetve a 41-es villamos is.
A Duna-parti sétányon gyalog 10-12 perc alatt elérhető számos étterem és szórakozóhely áll a látogatók rendelkezésére

Energetikai besorolás: AA - Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb energetikai besorolás

*A jelen hirdetésben feltüntetett kedvezményes ár már tartalmazza a fejlesztő jelenleg futó - "Most minden szoba 5 millió forintot ér! Vásárolj lakást a Metrodom Riveren szobánként 5 millió Ft kedvezménnyel! Az akció kizárólag a nappalira és a hálószobákra vonatkozik." - akciója keretében meghatározott árengedményt. A hirdetésben megjelölt ingatlan árcsökkentést megelőző, kedvezmény nélküli korábbi listaára a https://metrodom.hu/lakaskereso aloldalon került feltüntetésre. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a kedvezményes ár 2024. május 21-et követő új vásárlás esetén érvényes. Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható és visszavonásig tart. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes feltételekről érdeklődjön ingatlan-tanácsadóinknál!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm