Alapterület:
38 - 146 m2
Ár:
64.3 - 322.7 M Ft
Szobák:
1 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
145
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A LAKE11 lakástípusai minden élethelyzetre nyújtanak megoldást. A kínálatban stúdió lakások és a nappali mellett 1-4 hálószobával rendelkező családi otthonok is megtalálhatóak. Különleges életteret kínálnak a belső kétszintes DUPLEX apartmanok, Penthouse-ok, illetve a tóparti „Villaházak”. Az extra nagy alapterületű prémium lakások pedig valódi alternatívák lehetnek a családi házat keresők számára is.
A lakások az átlagnál tágasabb, a használhatóságot szem előtt tartó alaprajzi kialakítással, nagy teraszokkal és gazdagon telepített zöld kertekkel várják leendő lakóikat.

A LAKE11 Home & Park lakásait az ATENOR a piaci sztenderdekhez képest jóval magasabb műszaki tartalommal kínálja. A lakások
Az otthonok megfelelő klímáját és használati meleg víz rendszerét geotermikus rendszer biztosítja, a soha ki nem fogyó földenergiát hasznosítva. Így a LAKE11-ben mindenki egy 100%-ban gázkitettség nélküli, kedvező fűtési költségekkel.

Az ATENOR 2008-ban elsőként jelent meg Magyarországon, mint zöld irodaépület-fejlesztő és azóta is folyamatosan azon dolgozik, hogy projektjei összhangban legyenek a legmagasabb ökológiai követelményekkel. A tíz európai ország 14 városában aktív, a brüsszeli tőzsdén jegyzett, nyilvános, nagy múltú európai cég eddigi portfóliója összesen 1.300.000 m2-nyi 33 csúcsminőségű, modern bérelhető iroda-, továbbá lakossági és vegyes használatú projektből áll. A Budapesten található a 123 000 m2-es, Váci Greens irodapark elsőként kapta meg a legmagasabb, BREEAM Excellent minősítést (fenntartható építést minősítő, nemzetközi rendszer) 2011-ben, mellyel azóta az összes épülete büszkélkedhet. Fejlesztéseit meghatározó alapelvük: óvni a zöld környezetet és biztosítani a fenntarthatóságot.


A lakásokat közvetlenül a fejlesztőtől l
Jelenleg 4 telken, összesen 265 lakás építése folyik
Első lakásaink előreláthatólag 2024 tavaszán lesznek költözhetőek.


• most regisztráló ügyfeleinknek még van lehetőségük kiválasztani a lakás belsőépítészeti anyagait

A hirdetési oldalakon mindössze néhány kiemelt lakástípusunk található. A teljes kínálatunkkal és bővebb információkkal az értékesítési irodánkban várjuk Önöket, vagy keresse értékesítőinket egyedi ajánlatkéréssel a projekt weboldalán található elérhetőségeken. A honlapon az egyes lakásokról bővebb információt olvashat, továbbá megtekintheti a teraszról élvezhető panorámaképeket. A lakások beazonosíthatósága érdekében a telkek római számmal vannak jelölve, ezt kötőjellel követi ABC...betűkkel az épület, majd ismét kötőjellel a három arab számjegyű emelet és ajtó megjelölés.

A jelen hirdetés szerződéskötési ajánlatnak nem minősül, egyeztetést követően egyedi, személyre szabott ajánlatot adunk. Az árak és egyéb feltételek visszavonásig érvényesek.

LAKE11 HOME & PARK Budapest XI. kerületében, Kőérberek területén a Kánai-tó mentén épül fel. A lakások szinte mindegyike a tóra vagy a környező budai hegyekre néz. A táj és a lakókörnyezet szinergiáját a nagyvonalú zöldterületek, a tó partján végig vezető és az egyes épületek közt átívelő sétányok adják. A biodiverz belső kertek pedig a tóparttal együtt teremtik meg a legfontosabbat: a természet közelségét, hogy minden egyensúlyba kerüljön.

A LAKE11 fejlesztése során a tó közvetlen környezetében számos közterületi rehabilitációs fejlesztés valósul meg, mint például közvilágítás felújítás, tópart körüli sétány és 2,25 km rekortán futópálya, kültéri fitnesz és modern játszótér, valamint kutyafuttató. A tóval párhuzamos Kánai út 300 méter hosszú kiszélesített szakaszán pihenésre és aktív kikapcsolódásra egyaránt csábító, csökkentett forgalmú kültéri aktív pontokkal telepített promenád létesül.

Szinte minden városi szolgáltatás pár perc autózással elérhető, a projekt közvetlen környezetében számos bevásárló központ és áruház pár percnyi távolságban elérhető. A közlekedést a lakóparknál megálló 187-es busz és a 41-es villamos segíti. Míg az Egérút és az M0 közvetlen és gyors bejutást kínál a városba, addig az M1, M7 autópályán szinte rögtön kijutunk a városból, tartsunk akár a Velencei-tóra vagy a Balatonra. A projekt mellett található Sport11-ben már kiépített uszoda, strand, fitneszterem, tenisz- és squashpálya míg a közelben számos lovarda, és kirándulóhely várja a beköltözőket.

Energetikai besorolás: AA

> Térkép mutatása
Érdeklődöm