Alapterület:
35 - 100 m2
Ár:
65 - 149 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. I. negyedév
Regisztrációs szám:
P4394
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Élj át mindent, ami körülvesz!

Az azonnal költözhető lakásokra, Áfa és illetékkedvezmény is érvényesíthető!

Újbuda a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő, egyben legnépesebb kerülete, tele élettel. A Etele Park kétséget kizáróan érdekes színfoltja Kelenföld várossziluettjének.

Te is szeretnél Újbuda dinamikusan fejlődő részén élni?
Akinek első sorban a lakás tájolása a főszempont, biztosan talál magának megfelelőt. Nem csak a szabadon álló telekből fakadó nagyszerű benapozási lehetőségeket aknázták ki, hanem a cél az volt, hogy a távoli hegyekre történő kilátást is lehetővé tegyék.

Az épületben 89 új építésű lakás került kialakításra, amelyek között több lakás terasszal és tetőkertekkel rendelkezik. A kerület versenyképes városfejlődése csábító célpont a befektetőknek is.

A megújuló energia mellett nagy hangsúlyt fektettek rá, hogy élhető teraszokat alakítsanak ki közben megőrizve az attraktív homlokzatot.
Egyes teraszok lehetővé teszik kerti terasz létesítését is!
Az elegancia mellett a kényelem is megjelenik, a házban személy és teherlift is helyet kapott.
A földszinten és a pinceszinten garázsbeálló és tároló is vásárolható!

Csak egy ugrásra a várostól!
Az ingatlan Újbudán, Kelenföldön, az Etele tér közelében található. A Etele Park Budapest frekventált részén helyezkedik el, és minden fontos közlekedési eszközzel jól megközelíthető. Az egyetemektől, bevásárlóközponttól és irodaházaktól mindössze néhány percre képes vonzó lakó- és munkakörnyezetet biztosítani az ott élőknek. Egyedi, formabontó épület mely, igazi felfrissülés a tömbházak között.

Megközelítés autóval
M1, M7 autópályák
Egér út, Budaörsi út, Etele út és a 7-es út

Megközelítés tömegközlekedéssel
Közlekedési szempontból Kelenföld legjobb lokációját kínáljuk! 200 méterre van a 4-es metró kelenföldi állomása, 300 méterre pedig a Bikás park metrómegálló. 500 méteres körzeten belül található a Kelenföld Autóbusz-állomás és a Kelenföld Vasútállomás. Ugyancsak ide fut be a 47-es és 49-es villamos, valamint az 1-es fonódó villamos.

Érdeklődöm