Alapterület:
67 - 83 m2
Ár:
71.3 - 85.4 M Ft
Szobák:
3 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
196
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A debreceni Tócó-patak mellett elhelyezkedő vadonatúj társasházban összesen 7 - 7 lakás (A és B épületben) várja leendő vevőit . Az elegáns, modern lakások kiváló minőségű felületekkel és kellemes, komfortos lakóterekkel büszkélkednek. A rendelkezésre álló garázsok pedig garantálják a biztonságos és kényelmes parkolást, tovább emelve az otthonok funkcionalitását.

A lakások modern technológiával felszereltek, a fűtést levegő hőszivattyúval és mennyezetfűtés-hűtéssel biztosítják. Az épület teljesen gázmentes, ami a környezetbarát és energiahatékony fűtési megoldásokra való áttérést hangsúlyozza.

A nyílászárók fokozott hőszigetelésű műanyagból készülnek, és 6-7 kamrás profilrendszerrel rendelkeznek. A három rétegű üvegezés tovább növeli az energiahatékonyságot, hozzájárulva a lakások optimális hőmérsékletéhez és kényelméhez. Ez a modern technológia nemcsak a fenntarthatóságot támogatja, hanem a lakók számára is kényelmet és hatékonyságot biztosít az otthonukban.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a Tócó-patak szomszédságában, egy nyugodt kertvárosi környezetben találja meg álmai otthonát. Jelentkezzen most, és váljon ennek a modern és kényelmes lakóprojektnek a részévé!

A debreceni Tócó-patak mellett elhelyezkedő új társasház egy nyugodt és kényelmes környezetben található. A környék békés atmoszférája és barátságos közössége ideális otthont biztosít az ott lakóknak.
A bevásárlóközpontok és szolgáltatók könnyen elérhetőek, így a mindennapi teendők gyorsan és kényelmesen intézhetők.

A lakópark csendes és biztonságos, így ideális választás azok számára, akik szeretnének elszakadni a város zajától, miközben élvezik a modern városi élet minden kényelmét és előnyét.

Az épület energetikai besorolása AA

Érdeklődöm