Alapterület:
34 - 106 m2
Ár:
53.3 - 189.1 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. I. negyedév
Regisztrációs szám:
161
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A Paskal Rose II. otthonai Zugló dinamikusan fejlődő részén, a Szugló, a Bartl János utca és a Rákos-patak által határolt területen helyezkednek el. A beruházás 1 ütemből áll, mely során összesen 140 lakás épül. Az íves vonalvezetésű erkélyek és a könnyed üvegkorlátok segítik a többlakásos épület belesimulását a ligetes park, valamint a megújult Rákos-patak által létrejövő békés és csendes környezetbe.

Az épület belső közlekedői kialakításakor cél volt a tágasság és minőségi anyaghasználat, hogy a leendő lakásához a megérkezés is elegáns legyen.

A három épületből álló elegáns lakóparkban a fűtési és hűtési energiát környezetbarát levegős-hőszivattyú rendszer biztosítja. A hőleadók a mennyezetbe épített, szabad szemmel nem látható hűtő-fűtő rendszerek, melyekkel a helyiségek hőmérséklete egyedileg szabályozható, akár intelligens/okos hálózat részeként. Minden lakás egyedi hőmennyiség mérővel, vízórával, illetve elektromos mérőórával felszerelt. A meleg víz előállításáról a központi gépészeti helyiségekben elhelyezett fali gázkazánok gondoskodnak.

A mélygarázsba fűtött rámpán keresztül lehet lejutni. Garázs és tároló vásárlásra is van lehetőség. Az épületben található teremgarázshely bruttó ára mérettől függően 8,255 M Ft – 11,43 M Ft. Tárolóink egységesen négyzetméterenként 1 130 000 Ft áron érhetőek el.

Minden épületben található kisebb alapterületű, vagy akár több hálószobával rendelkező ingatlan. A változatos méretű és alaprajzú lakástípusok között az első lakást kereső fiatalok, a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, vagy akár a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát. A tervezett átadás 2025. I NEGYEDÉV

A lakóépületek a Rákos-patak közelében helyezkednek el, amelynek közvetlen környéke a beruházás keretein belül már megújult. A patak mellett parkosított zöldfelület épült, sétánnyal, padokkal és szökőkúttal. A zöld környezetet és a természet közelségét fokozza a földszinti lakások kertkapcsolata, illetve az emeleti lakásokhoz tartozó napfényes erkély vagy tágas terasz, ahonnan akár a patak nyugodt, megszépült környékének látványát is élvezheti.
A barátságos megjelenésű épületek, a korszerű, jól használható helyiségek, a világos életterek, és a megszépített Rákos-patak csendes környezetével harmonizáló parkosított kertrész mind értéknövelő.

Érdeklődöm