Alapterület:
39 - 93 m2
Ár:
70.3 - 199 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
162
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A Paskal Garden otthonai Zugló legdinamikusabban fejlődő részén, a Miskolci és Bartl János utca és a Rákos-patak által határolt területen helyezkednek el.
A beruházás 3 ütemből áll, mely során összesen 455 lakás épült. A lakóépületek a Rákos-patak közelében helyezkednek el, amelynek közvetlen környéke a beruházás keretein belül már megújult; a patak mellett parkosított zöldfelület épült, sétánnyal, padok és szökőkút kialakításával. A zöld környezetet és a természet közelségét fokozza a földszinti lakások kertkapcsolata, illetve az emeleti lakásokhoz tartozó napfényes erkély vagy tágas terasz, ahonnan akár a Rákos-patak nyugodt, megszépült környékének látványát is élvezhetjük.
A lépcsőházak bejáratai nagyvonalú kétszintes előtérbe nyílnak, jellemzően a belső parkból. Az épület belső közlekedői aulái kialakításakor cél volt a tágasság és minőségi térképzés, hogy a leendő lakásához a megérkezés is elegáns legyen.
A fűtési és hűtési energiát környezetbarát levegős-hőszivattyú rendszer biztosítja, a hőleadók a mennyezetbe épített (szabad szemmel nem látható) hűtő-fűtő rendszerek, melyekkel a helyiségek hőmérséklete egyedileg szabályozható, akár intelligens/okos hálózat részeként. Minden lakás egyedi hőmennyiség mérővel, vízórával, illetve elektromos mérőórával felszerelt. A meleg víz előállításáról a központi gépészeti helyiségekben elhelyezett fali gázkazánok gondoskodnak. Mindhárom ütem mélygarázsába 1-1 kétirányú forgalomra kialakított fűtött rámpán keresztül lehet lejutni. Garázs és tároló vásárlása opcionális.
Az épületben található teremgarázshely bruttó ára mérettől függően 5,5 Millió és 7 Millió, a felszíni beállóé 4,25 M forint. Tárolóink egységesen négyzetméterenként 700,000 Ft + ÁFA áron érhetőek el.
Szabad lakásaink már csak a B és a C ütemben vannak. A B ütemnél 100%-os a műszaki készültség, a lakásokat néhány héten belül birtokba lehet venni. A C ütem átadása 2023. III. negyedévben történik.
A zöldövezeti környezet harmonikus kertvárosi hangulatot teremt. A szabadidő egészséges eltöltésére több lehetősíég nyílik a közelben, mint például a megújult Rákos-patak partján található sétány, szabadtéri fitnesz, futópálya és kerékpárút, karnyújtásnyira található Paskál Gyógy- és Strandfürdő.

Érdeklődöm