Alapterület:
36 m2
Ár:
52.9 M Ft
Szobák:
1 szoba
Átadás várható időpontja:
2021. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
89
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A Biggeorge Property elindítja újabb fejlesztését a XIII. kerületben a Bulcsú utcában.
A több, mint 3500 m2 alapterületen megvalósuló fejlesztés az előzetes tervek alapján 212 db lakást, 10 db üzletet és az itt lakók kényelme érdekében 229 db személygépkocsi parkolót foglal magába.

A Projekt lokációja ideális; hiszen Budapest egyik gyorsan fejlődő kerületének népszerű részén található, közel a belvároshoz és a Váci úti iroda folyosóhoz. A környék infrastrukturális ellátottsága kiváló, az ingatlannal szemben található 9 hektáros területen hamarosan megvalósul a Central Park elnevezésű projekt, mely minden generáció számára egy élhetőbb, okosabb várost ígér. A közelben található a Westend City Center, a Lehel téri piac, számos szolgáltató, illetve iskola és óvoda. A Projekt helyszíne tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, és az ingatlantól pár perces sétával elérhető a Lehel tér, amit számos busz és villamos járat érint, és nem utolsó sorban M3-as metró állomás is található itt.
Az épület a Bulcsú utca és a Szabolcs utca találkozásánál saroktelken valósul meg. Fő homlokzata a Bulcsú utca felé néz. Innen érhető el a két közlekedőblokk, valamint szintén innen nyílik a mélygarázs lehajtója. A Bulcsú utcai homlokzaton a szabályozási tervvel összhangban 3,5 m széles árkád készül. Az épület földszintjén mindkét utcafronton kereskedelmi területek jönnek létre. Az épület belső kertre nyíló részein lakásokat alakítunk ki. Az épület további föld feletti szintjei lakásoknak adnak otthont.

Térkép mutatása
Érdeklődöm