Alapterület:
37 - 81 m2
Ár:
65.8 - 123.3 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P3968
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Életre hívtuk a jövőt.

A New Palace a XIII. kerület csendes részén épül. A megújult kertvárosias környezet a pesti oldal egyik legkedveltebb részei közé tartozik, az itt élők egyszerre élvezhetik a csöndes kis utcák nyugalmát és a belváros közelségét.

A társasház különleges, extravagáns homlokzatával egyedi fiatalos dizájnjával, kiemelkedik a környező épületek közül és ezáltal lesz majd sokáig a környék ismert és meghatározó tájékozódási pontja. A már eddig is komoly fejlődésen és megújuláson átesett városrész a projekt megvalósulásával beírja magát a kerület új városrészei közé.

A földszint + 9 emelet magas épületet elegáns, kertépítők által tervezet parkok veszik körül, megreformálva a jelenlegi közterületeket is. A zárt, csak a társasház lakói által megközelíthető udvaron fákkal, cserjékkel tarkított, füvesített zöldkert kerül kialakításra.

A lakások két elegáns, egymástól elkülönülő lobbyn keresztül közelíthetőek meg, lépcsőházanként két-két lifttel. A lakáskínálatban az egyszobás lakástól egészen a négyszobásig mindenféle elosztású megoldás megtalálható, a kínálatban alig van két egyforma lakás. Minden lakás rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, a földszinti és néhány exkluzív emeleti lakás pedig, intenzív zöldtetővel, saját kertrésszel.

A gépkocsik elhelyezésére a teremgarázsban kínálunk lehetőséget a -1 és -2 szinteken, ahol számos különálló és zárható tárolóhelyiséget is kialakítunk, változatos méretekben. Gondoltunk azokra is, akik közvetlenül a saját gépkocsi beálló mögött vagy mellett szeretnének tárolót vásárolni illetve azokra is akik környezet-tudatosak és elektromos töltési lehetőséggel rendelkező beállót szeretnének.

Vevőinknek lehetőségük nyílik arra is, hogy megvásárolt otthonukat az utolsó részletig személyre szabhassák: módosítással élhetnek otthonuk elosztása tekintetében is, továbbá széles kollekcióból választhatnak meleg- és hideg burkolatokat. Az alapáras burkolatokon felül, elérhetőek feláras termékek is, mely biztosítja, hogy személyiségük otthonukban is vissza tükröződhessen.

A New Palace lakónegyedünket azzal a céllal hívtuk életre, hogy kimagasló megtérüléssel kínálhassunk értékálló befektetést, hogy ezzel vonzóvá tegyük projektünket azon befektetők számára is, akik kedvező fizetési konstrukcióval, egyedi ingatlant szeretnének találni rendkívül előnyös feltételek mellett.

Az infrastruktúra pedig magáért beszél: a közeli Váci út kiváló közlekedése és bevásárlási lehetőségei, a megújult 3-as metró Gyöngyösi utcai megállója rövid sétával elérhető, hasonlóan az idilli hangulatú Gyöngyösi sétányhoz, mely a kerület egyik legkedveltebb részei közé tartozik. Szintén pár perc sétatávolságra a folyamatosan megújuló és minden igényt kielégítő Duna Pláza bevásárlóközpont (benne: SPAR, gyógyszertár, Rossmann, DM, Médiamarkt, tisztító, fodrászatok, virágbolt, Libri könyvesbolt, papír-írószerbolt és számos ruházati bolt. Kényelmesen megoldható a napi fogyasztási cikkek beszerzése is a nap bármely órájában a közvetlen közelben lévő Tesco áruházban és az üzletsoron lévő boltokban. A lakópark tágabb vonzáskörzetében de még mindig elérhető távolságban találjuk Újpest-központot, a Népszigetet és az Újpest vasútállomást.

Abban bízunk, hogy az ingatlanpiacon szerzett sok éves tapasztalatunk, meggyőző referenciáink sokakban ébresztenek bizalmat és számos magas elvárásokkal rendelkező igényes vásárlónknak építhetünk modern, a jövőt megidéző, egyedi otthont, amely kimagaslóan magas megtérüléssel hálálja meg tulajdonosa befektetését.

Irodánkban a legtöbb XIII. kerületi beruházás lakásai elérhetőek ügyfeleink számára.


A jelen adatok tájékoztató jellegűek, ezért a Beruházó (sem a hirdető) azok változásával, vagy bármely attól való eltéréssel kapcsolatban semmilyen kötelezettséget, vagy felelősséget nem vállal.
Az alaprajazokon ábrázolt berendezési tárgyak és bútorok, a burkolatok megjelenése nem képezi a szerződés tárgyát. A pontos felszereltségről a műszaki leírásban olvashat bővebben.
Az aktuális lakáskínálatról és árakról érdeklődjön telefonon!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm