DUNASIDE RESIDENCE Budapest XIII. kerület, Vizafogó - Marina part

Alapterület:
72 - 113 m2
Ár:
108.1 - 201.3 M Ft
Szobák:
3 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2021. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P3746
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A Dunaside Residence elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési adottságokkal is rendelkezik, akár autóval, akár busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulna útnak. A Váci út 300 méterre van, ahonnan nem csak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthető. A 3-as Metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója 2 perc sétatávolságra található, de innen kerékpárral is bejuthat a városba: pár lépésre kijelölt kerékpárút halad a város központjába. Ha a Dunáról élvezné Budapest panorámát, az itt megálló D11 hajójáratot is választhatja.


A Dunaside Residence-től pár perces sétatávolságra található a Duna Plaza, ahol a vásárlás mellett számos szolgáltatást is igénybe vehet: posta, mozi, masszázs, éttermek, kávézók, tisztító, gyógyszertár, benzinkút, fodrászat, élelmiszerbolt, divatáru üzletek.


Befektetőknek is kiváló választás a Dunaside Residence: az egyedi, modern lakások, a vízpart közelsége, a belváros távolsága, az infrastruktúrális ellátottság, a közlekedési adottságok értékálló befektetési termékek jellemzői, melyek könnyű bérbeadhatóságot, valamint magas hozamot biztosítanak az új tulajdonosok számára

Érdeklődöm