Alapterület:
38 - 85 m2
Ár:
139.3 - 422.2 M Ft
Szobák:
1 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
106
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Most 5% árkedvezmény a feltüntett listaárból az utolsó lakásokra!

Azonnal költözhető prémium lakások. Budapest új gyöngyszeme Újlipótvárosban.
EGY JOBB ÉLET MŰVÉSZETE
Időtálló értékek minden részletben.
Mindamellett, hogy ez a projekt az utolsó újépítésű lakópark a Duna partján Újlipótvárosban, a Duna Pearl minden értelemben egy jobb élet művészete, egy időtálló helyszínen. A Margit-szigethez való közelsége tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre és a szeretteivel való együttlétre, míg a parkokhoz közeli elhelyezkedése, a kellemes kilátás a folyóra és az időtlen részletek megkönnyítik az életet a Duna Pearl otthonaiban.
A Duna Pearl átlag feletti életminőséget garantál átlagosnál tágasabb lakásaival és egyedi tervezésű erkélyeivel, teraszaival, amelyekről bámulatos örökpanoráma nyílik a Dunára, valamint a város jelentős részére. A Duna Pearl teraszait és erkélyeit úgy terveztük, hogy a folyóra vagy a városra néző lakások a lehető legjobb kilátást nyújtsák az itt lakók számára.
A Duna Pearl komfortos mindennapjait a két különálló bejárta, minden szinthez tartozó két lépcsőház és a négy lift szolgálja. Ezeken keresztül bármelyik lakás könnyedén és kényelmesen megközelíthető. A lakóingatlanok az első emelettől kezdődnek, tájolásukat tekintve pedig a hangulatos belső kertre, közvetlenül a Dunára vagy a város felé néznek. A mélygarázs szinten tárolók és 240 gépkocsi részére beállók kapnak helyet. Továbbá az épület a falai és üvegfelületei megfelelnek a legjobb szigetelési elvárásoknak. Pontosan azért, hogy Ön minél kényelmesebben élvezhesse a természetes fényt otthonában.
A lakóépület prémium konyhái és gardróbjai megerősítik azt az érzést, hogy a Duna Pearlben a luxus mindennap körülveszi Önt. Minden lakás alapfelszereltsége a konyhabútor, melynek felszereltsége: mosogató, hűtő, főzőlap, sütő és páraelszívó. Ezek mellett az Ön kényelmét szolgálja az okosotthon rendszer, amivel könnyedén irányíthatja a mennyezetben kialakított hűtő-fűtő rendszert, világítást és az elektromos redőnyöket. A különleges LED mennyezetvilágításnak köszönhetően otthona valódi gyöngyként fog ragyogni. Az új élethez csak egy kényelmes ágyra van szüksége.
Az otthonainkban kialakított mennyezet hűtő-fűtő rendszer kellemes belső hőmérsékletet biztosít időjárástól függetlenül, a hőszivattyúk által. Minden lakás a TABS (Thermally Activated Building Structure) rendszeren keresztül kapja a fűtést. Ez nemcsak egy komfortos, hanem jelenleg az egyik legkörnyezetkímélőbb technológia is.
Energetikai besorolás: AA+

> Térkép mutatása
Érdeklődöm