Alapterület:
34 - 54 m2
Ár:
67.1 - 85.5 M Ft
Szobák:
1 - 2 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. II. negyedév
Regisztrációs szám:
198
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Hamarosan költözhető, energiatakarékos otthonok Budesten a XIII. kerületben, lőportárdűlőn.
A Nyugatitól csupán néhány percre t? vols? gra, még is nyugodt környezetben helyezkedik el, ez a modern, urbanista 8 szintes lakóház. Az èpület lakásai 1-4 szobásak, 30 - 106 nm-ig. A folyosók természetes megvilágítást, és szellőzést kapnak a homlokzati ablakokon keresztül. Nagy üvegfelületek, teraszok és maximális zöldterületek kerültek kialakításra a földszinti és első emeleti udvarokban.
Az emeleteken a lakások tájolása Keleti-Déli és Nyugati, így minden lakásban optimálisak a fényviszonyok, Északi tájolás nincs az épületben.
Az optimális fenntarthatóságot, modern gépészeti megoldások, energiatakarékos világítási, és elektromos rendszerek, valamint szelektív hulladékkezelés biztosítja. Mindemellett a víztakarékos hálózat optimalizálja a vízfelhasználást és hasznosítja a tetőre érkező csapadékot!

Tov? bbi információval ès megtekintèssel kapcsolatban, keressen bizalommal!

Az épület elhelyezkedése közlekedés szempontjából kiemelkedő: A Dózsa György úti metrómegálló pár percnyire található gyalogosan, valamint a Róbert Károly körút, a rakpart vagy akár az Árpád-híd is csupán néhány perc. Szolgáltatások szempontjából a XIII. kerület ezen része kiemelkedik: Lehel téri piac, és a Westend City Center bevásárlóközpont is pár perc alatt elérhető. A legnevesebb látnivalók és kikapcsolódási lehetőségek, mint például a Városliget, Hősök tere, múzeumok, és az állatkert is karnyújtásnyira van.

Az épület energetikai besorolása BB

Érdeklődöm