Alapterület:
54 m2
Ár:
86.7 M Ft
Szobák:
2 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. I. negyedév
Regisztrációs szám:
P4079
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Az építkezés már javában zajlik. Jelenleg a szerkezet készül. Várható átadás: 2024 I. negyedév. Vásárlóinkkal végleges adás-vételi szerződést kötünk tulajdonjog fenntartással. Kérdéseivel keressen bennünket bizalommal.

----------------
Otthont építünk családja számára - P44

Az otthon szó mindenki számára mást jelent. Számunkra azt, ahol jól érezzük magunkat, ahol önmagunk lehetünk, ahová szívesen térünk haza és meleg szívvel gondolunk rá. Lakásaink úgy lettek megtervezve és lesznek kivitelezve, hogy ügyfeleink számára ugyan azt jelenthessék, mint nekünk.

A legfontosabb számunkra vásárlóink elégedettsége. Büszkék vagyunk arra, hogy korábbi ügyfeleink rendszeresen térnek vissza hozzánk és vásárolnak újra tőlünk. Bízunk benne, hamarosan Önt is ügyfeleink között tudhatjuk és életük következő fejezetét közösen kezdhetjük el megírni. Mivel még nem ismerjük egymást, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk.

RÓLUNK
7 évvel ezelőtt kezdtünk társasházak építésébe. A P44 a 4. XI. kerületi fejlesztésünk. Igény esetén szívesen bemutatjuk Önnek előző munkáinkat referencia gyanánt. Ez idő alatt sikerült felépítenünk egy szakmailag rendkívül jól felkészült, megbízható csapatot. Élhető terekkel rendelkező, kiváló elrendezésű, jó minőségben épülő otthonokat teremtünk. 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég vagyunk. Amit vállalunk, azt teljesítjük. Számunkra fontos a transzparens működés. Éppen ezért irodánk is a kerületben található, ráadásul az építkezés közvetlen közelében. A beruházás során és az átadást követően is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Idáig csak és kizárólag a XI. kerület Kelenföld városrészében építettünk. Szeretjük ezt a környéket és nagy lehetőséget látunk benne. Bízunk abban, hogy tevékenységünk hozzájárul az itt lakók életminőségének és életkörülményeinek javulásához.

KÖRNYEZET
A XI. kerület jelenleg a legdinamikusabban fejlődő budai terület. Hatalmas beruházások valósultak meg az elmúlt években, mint pl. Etele Pláza, M4, Kelenföld pályaudvar felújítása, Kopaszi-gát környezetének rehabilitációja. Számos fejlesztés van előkészítés alatt: Galvani híd, Duna parti sétány stb. Ezek a fejlesztések egyre értékesebbé és élhetőbbé teszik a környéket, ami vonzó az ide költözők számára.

Saját tapasztalataink is ezt erősítik meg, ugyanis a kerületben élünk. Semmi pénzért sem cserélnénk le a Balatoni kirándulásokat. Másoknak 1 óra amíg átérnek a városon, nekünk 5 perc, és máris az autópályán vagyunk. A tömegközlekedés elképesztően jó. A villamosok folyamatosan járnak, ha lekéssük az egyiket, 2 perc múlva jön a következő. A város minden része könnyen elérhető (17, 19, 41, 47, 56), a legtöbb esetben átszállás nélkül közlekedhetünk, ráadásul akadály mentesen.

A néhány évvel ezelőtt átadott 4-es metró sokat segít az itt élők életén. A megállók csodálatosan szépek, a menetrend pontos, és nincs az a zsúfoltság, ami a többi metró vonalra jellemző. Ha mindez nem elég a Móricz Zsigmond körtérről rengeteg busz indul, valamint a 4-6-os villamossal éjjel-nappal lehet közlekedni. Higgye el, ez nem elhanyagolható szempont, amikor gyermeke kimarad este megünnepelni a sikeres vizsgáját. Apropó vizsgák. Az ország legjobb egyetemei 15 perces utazási időn belül elérhetőek (BME, Corvinus, ELTE).

Ami a kerületet a leginkább kedvelté teszi az a sok zöld felület, parkok, a kiváló bölcsődék, óvodák és a sportolási lehetőségek széles választéka.

MŰSZAKI TARTALOM
Annak érdekében, hogy ne csak nézni, hanem valóban élvezni tudja az Önt körülvevő környezetet minden lakásunkat erkéllyel láttuk el, ahová kényelmesen ki tud ülni, akár társasággal is. A tervezés során igyekeztünk minél privátabbá tenni lakásainkat, elkerülni a beláthatóságot.

Annak érdekében, hogy Ön minél hatékonyabban tudja üzemeltetni új otthonát hőszivattyús (levegő) rendszert építünk. A hő leadás padlófűtésen keresztül történik. A hűtés fali fan-coil rendszerrel. Tapasztalataink szerint nagyon alacsony rezsivel üzemelnek épületeink.

Két mélygarázs szintet építettünk, így mindenkinek van lehetősége igény szerint parkoló vásárlására.

Időtálló, modern, igényes házak építése a célunk, ezért figyelünk az anyaghasználatra. Ügyfeleink főleg a beköltözést követően szokták tapasztalni, miért érdemesebb nálunk lakást választaniuk, mint máshol. Látványterveink az elérhető anyagválaszték alapján készítettük el, így lakása a valóságban is így nézhet majd ki.

Kérésre szívesen elküldjük a részletes műszaki leírást, anyagválasztékot.
-----------------

Értékesítőink szívesen adnak a projekttel kapcsolatban további tájékoztatást. Keresse őket bizalommal!
Budapest, Buda, 11. kerület, XI. kerület, ingatlan, eladó, új, újépítés, Kelenföld, Petzvál, Petzvál József utca, család barát, csendes, zöld környék, zöld, széles választék, jó elosztás, kertkapcsolat, erkély, nyugalom, béke, otthon, CSOK, zöld

> Térkép mutatása
Érdeklődöm