Alapterület:
94 - 102 m2
Ár:
150 - 190 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. III. negyedév
Regisztrációs szám:
P4447
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A Hosszúrét egyik legkedveltebb részén, a Gazdagrét szomszédságában, egy modern és energiatakarékos jellegű társasházban található öt lakás. A XI. kerületben elhelyezkedő környék kifejezetten családi házakkal és 2-5 lakásos társasházakkal büszkélkedik, ami praktikusan Gazdagréttel egyesül. Nem szabad összetéveszteni Madárhegy vagy Rupp-hegy területeivel, ahol az elmúlt években több lakópark is épült.

Az ingatlanok fűtését és hűtését Daikin hőszivattyúk biztosítják felületi hőleadással. A fűtést padlón vagy nagyobb hőigény esetén a mennyezeten keresztül valósítják meg, míg a hűtést szintén a mennyezeten keresztül. A helyiségenkénti hőmérséklet szabályzását az NGBS épületautomatika végzi. A hőszivattyúk minden esetben külön kedvezményes díjszabású H tarifás elektromos mérőhellyel rendelkeznek.

Az infrastruktúra kiváló, a Gazdagrét központja néhány perc sétával elérhető, ahol minden fontos szolgáltatás megtalálható. Kelenföld Városközpont mindössze 3 buszmegállónyira található, ahol vasútállomás, buszpályaudvar, az M4-es metró és az ETELE Plaza is megtalálható. Az M0 és M7-es autópályák autóval mindössze 3 perc alatt elérhetők.

A földszinti lakásokhoz nagyméretű saját kert is tartozik, míg a teremgarázsban minden lakáshoz 2 gépkocsi beálló kerül kialakításra, önálló és közös tárolóval egyaránt.

Az építkezés 2023 novemberében kezdődött, jelenleg a földmunkák zajlanak. A teljes szerkezet elkészülése várhatóan 2024 őszére, ezért jelenleg díjmentesen módosíthatóak a válaszfalak, az elektromos és gépészeti kiállások.


Fizetési ütemezés: Szerződéskötés: 35%, Szerkezetkész állapot: 35%, Emelt szerkezetkész állapot: 20%, Átadás: 10%

Érdeklődöm