Alapterület:
46 - 111 m2
Ár:
71.6 - 259 M Ft
Szobák:
2 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. I. negyedév
Regisztrációs szám:
138
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Az épület külső megjelenése a teljes homlokzatot borító téglaburkolattal igyekszik majd megőrizni egy darabot az egykori Ferencváros hangulatából, ezt ötvözzük a 21. század technológiai felszereltségével, így létrehozva szerethető, jól élhető, kellemes élettereket.

A 9 emeletes társasházban mindössze 31 lakást alakítunk ki, melyek mindegyikéhez tartozik majd zöld udvar, erkély vagy tetőterasz. Alacsony fenntartási költség, megújuló energia, hőszivattyús rendszer, okos technológia és modern műszaki megoldások jellemzik a Twin Residence-t.

Az épület földszintjén 17 db autóbeálló és 10 db tároló kap majd helyet, szintenként maximum 4 lakást alakítunk ki tágas, világos közös terekkel, folyosókkal. Az 1. emeleti lakásokhoz privát kertrészt csatolunk, felette jobbára nappali + 1, illetve 2 hálószobás lakásokból lehet majd válogatni, utcai és udvari, keleti és nyugati tájolással. A ház legfelső emeletén nagyméretű penthouse lakások lesznek majd elérhetők örök panorámás kilátással a városra.

Középső-Ferencváros mára minden igényt kielégít, itt nemcsak jó befektetésre, hanem igazán kellemes otthonra is találhat. Ebben a városrészben mindenki megtalálja, ami kikapcsolódást jelenthet a hét bármely napján.
Nálunk egy új projekt nem a számokról szól és nem csak az értékesítésig tart. Beruházóként és kivitelezőként hosszú évek tapasztalatát és szakértelmét felhasználva nyújt biztonságos otthont és vállal teljes körű garanciát átadott épületeire. Lakásainkra nem eladható négyzetméterként tekintünk, célunk, hogy a legnagyobb odafigyeléssel igényes, minőségi élettereket biztosítsunk leendő lakóinknak.
Megújuló energiaforrások bevonásával, innovatív technológiai megoldásokkal és okoseszközök használatával igyekszünk lakótereinket nem csak kényelmesebbé, hanem környezetkímélővé is tenni.

Középső-Ferencvárosban, a Duna mentén, a IX. kerület megújuló városrészének könnyedén megközelíthető, csendes, kisforgalmú mellékutcájában épül a Twin Residence.
A közel 30 éve indult Ferencvárosi tömbrehabilitációs program, mely minőségi élettereket és zöld területeket ígért, az üres telkeken gombamód kinövő lakóparkok, és a közelmúltban születő, mára üzleti és kulturális központtá érett Millennium-negyed az ingatlanfejlesztők kedvelt célpontjává tette a IX. kerületet. A Duna-part mentén, a Boráros tértől a Rákóczi hídig, a Soroksári úton felépült modern irodaházsor túloldalán az utóbbi években új lakónegyed született, hiszen számos beruházó látta meg a lehetőséget ebben a kivételesen gyors tempóban fejlődő városrészben.

Energetikai besorolás: AA

> Térkép mutatása
Érdeklődöm