Alapterület:
38 - 102 m2
Ár:
65.1 - 172.6 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. II. negyedév
Regisztrációs szám:
170
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A Woodland különleges homlokzata, korszerű újépítésű lakásai és a kiváló közlekedési- és szolgáltatási ellátottsága miatt nem csak befektetésre remek választás, de minőségi és kényelmes életteret biztosít az első lakásukat kereső vagy Budapestre költöző fiataloknak és a közelben dolgozóknak egyaránt.

Az első ütemben 257 kertkapcsolatos vagy erkélyes otthon kerül kialakításra: a stúdió-, két-, három- és négyszobás lakások mellett, a legfelső szinten exkluzív penthouse lakások találhatók, melyekhez privát medence is tartozik.
A Woodland lakópark nem csupán befektetési célra ideális, hiszen a fejlesztés 3 üteme során a családokra is gondolunk. A hatalmas fás belső kert és pihenőpark, a kizárólag a lakók számára elérhető medence és a wellness-fitness részleg is azért kerül kialakításra, hogy az otthon töltött idő igazi élmény lehessen.

A Ferencváros folyamatosan fejlődő negyedében a Pékerdő utca és a Vágóhíd utca kereszteződésénél helyezkedik el a Woodland, a Cordia legújabb fejlesztése. Hatalmas fás belső kert, saját parkoló és a Cordiától megszokott hatékony alaprajzú lakások biztosítják majd az itt lakók kényelmét.

A városrész a Corvin-negyed városrehabilitációjához hasonlóan teljesen átalakul, modern lakókörnyezetet és új szolgáltatásokat kínálva a környéken élőknek.

Az épület energetikai besorolása: BB-AA+

> Térkép mutatása
Érdeklődöm