Alapterület:
32 - 136 m2
Ár:
50.1 - 190.8 M Ft
Szobák:
1 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
107
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Egy új város a városban! A City Pearl olyan otthon, amely a közvágóhíd történelmi örökségére építve ad értéket a mindennapjaihoz Budapest IX. kerületében. Ahogy belép a City Pearl patinás kapuin, azonnal csodás zöld környezetben találja magát. Az Ön kényelmére tervezett lakások mellett a City Pearl pezsgő közösségi tere, a Piazza éttermekkel, kávézókkal, boltokkal várja majd. Az első ütemben 341, a legkülönfélébb igényekre tervezett tágas lakást valósítunk meg.
Lakások az Ön kényelmére tervezve. Természetes fényben úszó otthonok, tágas életterek (275 cm vagy annál nagyobb belmagasság), zöld teraszok, kertek, tetőkertek. Mindezekhez tárolók, 10 lakásos lépcsőházanként két lift, mélygarázs, 0-24 órás recepció is társul.

Bruttó árak 5% ÁFA-val, ügyfélbarát 20-80% finanszírozás és kiváló befektetési lehetőség Budapest új belvárosában! Keresse értékesítőinket a kedvezményes bevezető árakért!"

------------------------
Az "Üzenet Elküldése" gombbal a beruházó adatkezelési tájékoztatóját megismertem és hozzájárulok az abban foglalt adatkezelésekhez, így különösen ahhoz, hogy a beruházó a részemre e-mailben vagy telefonon adjon tájékoztatást a City Pearl lakóparkban lévő lakásokról.

Térkép mutatása
Érdeklődöm