Alapterület:
32 - 149 m2
Ár:
62.1 - 283.9 M Ft
Szobák:
1 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. III. negyedév
Regisztrációs szám:
107
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Az új otthon öröme a legkisebb kezdeti ráfordítással!
Prémium lakások 10-90%-os fizetési ütemezéssel.

Idei átadású lakások a Millennium-negyed új városközpontjában csak nálunk!
I. ütem átadása: 2024
II. ütem átadása: 2026

5% állandó rozsdaövezeti kedvezmény a 9. kerületben csak nálunk!
Új, prémium minőségű, közel zéró energiaigényű otthonok Budapest új városközpontjában, sétatávolságra a Dunától! Természetes fényben úszó lakások, hatalmas üvegfelületekkel, tágas életterek (275 cm vagy annál nagyobb belmagasság), zöld teraszok, kertek, tetőkertek. Mindezekhez tárolók, mélygarázs, 10 lakásos lépcsőházanként két lift, 0-24 órás recepció is társul.

A City Pearl Budapest folyamatosan fejlődő 9. kerületében épül, ahonnan a főváros számos kulturális és történelmi helyszíne könnyedén megközelíthető. A Művészetek Palotája (MÜPA) és a Nemzeti Színház 3 perc sétára található. A Bálna, a Váci utca és a Lánchíd pedig mindössze 15 perc alatt elérhető.

Elkészült a mintalakásunk is! Kérj időpontot, és nézd meg élőben milyen is lehet egy lakás Budapest egyik legkülönlegesebb fejlesztésében.

City Pearl – egy új város a városban!

Energetikai besorolás: AA
------------------------
Az "Üzenet Elküldése" gombbal a beruházó adatkezelési tájékoztatóját megismertem és hozzájárulok az abban foglalt adatkezelésekhez, így különösen ahhoz, hogy a beruházó a részemre e-mailben vagy telefonon adjon tájékoztatást a City Pearl lakóparkban lévő lakásokról.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm