Alapterület:
38 - 78 m2
Ár:
68.7 - 135.9 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. III. negyedév
Regisztrációs szám:
87
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A Sunny Side Residence egy folyamatosan fejlődő és megújuló városrészben, a IX. kerületi Lenhossék utca 16. szám alatt épülő, 71 lakásból álló 7 emeletes lakóház. Az épületben 1 -4 szobás lakások találhatóak 28 m2-től 78 m2-ig, amelynek szinte mindegyikéhez saját balkon vagy loggia tartozik. Tájolásuk kiemelkedően napos, északi tájolású lakás nincs az épületben. A nagy üvegfelületekkel célunk az volt, hogy természetes, napfénygazdag otthonokat teremtsünk a leendő lakók számára. A projekt különlegessége, hogy a monosplit klíma a lakások alapfelszereltségének részét képezik.
A tervezéskor nem csupán arra figyeltünk, hogy korszerű és elegáns lakóházat alkossunk, hanem kulcsfontosságúnak tartottuk a minőségi és időtálló anyagfelhasználást is. Emellett az energiatudatosság is szignifikáns pontja volt a tervezésnek, mint az árnyékolás, hővisszanyerés és napelemek felhasználása, amelyek a az épület üzemeltetési költségének csökkentéséhez járulnak hozzá.
Az épülethez tartozik egy kétszintes mélygarázs is, amelyben parkolóhelyek és tárolók is elérhetőek.
A Lenhossék utca a Haller-, Mester utca, Üllői út és Ferencz körút által közrefogott területen fekszik. Ebből adódóan minden irányban könnyen, akár gyalogosan is eljuthatunk a főbb közlekedési csomópontokhoz. A 2 percnyire lévő 51-es villamos bármelyikhez eljuttat minket, de akár 5-10 perces sétával is elérhető mind a Boráros tér, 4-es 6-os és 2-es villamosok vagy akár a Nagyváradi téri metrómegálló.
A környéken koncentrálódik Budapest egyetemeinek jelentős része is, aminek hatására mind a lakó- mind az irodahelyiségek értéke is folyamatosan növekszik, valamint kiemelkedő befektetési lehetőséget kínál a hosszú távú bérbeadás céljából vásárolt lakások esetében is.

Energetikai besorolás: BB

Érdeklődöm