Alapterület:
44 - 78 m2
Ár:
68.7 - 135.9 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. II. negyedév
Regisztrációs szám:
200
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A IX. kerület folyamatosan fejlődő és megújuló városrészben, egy 71 lakásból álló 7 emeletes lakóház épült. Az épületben kialakított 1 -4 szobás lakások, 28-78 m2 alapterületűek, melyek szinte mindegyikéhez saját balkon vagy loggia tartozik. A ház kedvező fekvése miatt, a lakások nagy része napfényes világos, hiszen északi tájolású lakás nincs az épületben. A nagy üvegfelületek, természetes, napfénygazdag otthonokat teremtenek a leendő tulajdonosok számára. A projekt különlegessége, hogy a monosplit klíma a lakások alapfelszereltségének részét képezik.

A tervezők ügyeltek arra, hogy a korszerűség és elegancia mellett, a minőség illetve időtállóság is kulcsfontosságú szerepet játsszon az anyagfelhasználás tekintetében! Az energiatudatosság is kiemelkedően fontos pontja volt a tervezésnek, a mai modern kor elvárásaihoz igazodva, melyet az árnyékolás, valamint a hővisszanyerés és napelemek felhasználása biztosít, nagymértékben hozzájárulva ez által, az épület üzemeltetési költségének csökkentéséhez.
Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megnézni az ajánlatunkat, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Örömmel állunk rendelkezésére, hogy segítsünk!

A társasház kedvező elhelyezkedése miatt, minden irányban könnyen, akár gyalogosan is eljuthatunk a főbb közlekedési csomópontokhoz.

Az 51-es villamos csupán kettő perc séta, valamint a Boráros tér, a 4-es 6-os és 2-es villamosok, vagy akár a Nagyváradi téri metrómegálló is 5-10 perc gyalogtávolság.

A budapesti egyetemek jelentős része a környéken található, ezért mind a lakásokat, mind pedig az irodahelyiségeket tekintve, értékállóságuk folyamatosan növekszik, ezért akár befektetésnek is kiváló lehetőség.

Az épület energetikai besorolása A+

Érdeklődöm