Pesti Házak Zrt. - Sobieski Budapest IX. kerület, Sobieski utca 6

Alapterület:
33 - 105 m2
Ár:
51.3 - 188.1 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. I. negyedév
Regisztrációs szám:
133
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Budapest belvárosi lokációjának köszönhetően a területen sokféle bolt és szolgáltatás érhető el karnyújtásnyira, így a napi rutinfeladatok intézése , nem külön program többé. És akinek szüksége van rá, bölcsödét, óvodát és iskolát is talál a környéken, az egyetemi tömbökről nem is beszélve.

Az épületben 67 lakás, illetve 2 irodahelyiség kialakítása valósul meg a hozzátartozó teremgarázsban lévő parkolóhelyekkel, illetve tárolóhelyiségekkel együtt.

A megjelölt vételár a garázs és a tároló árát, illetve a rajzon szereplő bútorokat, így a konyhabútort NEM tartalmazza, ugyanakkor az ügyvédi munkadíj a vételár részét képezi.

Az épület a Pesti Házak Zrt fejlesztésében valósul meg. A Vállalat 2003 óta aktív a Budapesti lakóingatlan piacon, így komoly tapasztalatokkal és stabil háttérrel rendelkezik a társasház megvalósításához.

MODERN MŰSZAKI TARTALOM:
Az épület a legmodernebb műszaki tartalommal kerül kivitelezésre, ezzel biztosítva az alacsony üzemeltetési költségeket és a környezetbarát fenntarthatóságot. A lakásokban, - melyeket kulcsrakész állapotban adunk át, - mennyezetbe integrált Hűtő- Fűtő rendszer építünk ki alapáron, így Önnek külön klímaegységet már nem kell telepítenie, illetve a megszokottól eltérően a fűtőtestek sem foglalnak felesleges helyet a szobákban. A felület-fűtés, illetve -hűtés további előnye, hogy mind a nyári melegben, mind pedig a téli időszakban kellemesebb hőérzetet biztosít a lakóknak a hagyományos megoldásokhoz képest.

Társasházunktól egy sarokra számos villamosmegálló található (2,24, 28, 37, 51, 51A), de a Klinikák és a Nagyvárad téri metro megálló is csak kb.10 perc, illetve a 4-6-os villamos vonala is 10-15 perc sétával elérhető. Így a város bármely pontjára könnyen és gyorsan eljuthat.

Egy kellemes sétával könnyen elérhető, kiváló szórakozási lehetőséget kínálnak a Dunaparton sorakozó Nemzeti Színház, Művészetek Palotája és Ludwig Múzem.

Ugyancsak a közelben található a megújult, kiváló vízminőségű Dandár fürdő sőt érdemes ellátogatni a Zwack múzeumba is.

A társasház közvetlen környezetében számtalan kellemes kis kocsma, étterem található, de aki csak egy kis levegőre vágyik az egy sarokra megtalálja a Kerekerdő Parkot vagy sétálhat egy nagyot a közeli Dunaparton.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm