Alapterület:
44 - 127 m2
Ár:
75.9 - 252.5 M Ft
Szobák:
2 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
130
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Elegáns épület, változatos lakások
A Millennium Residence I. lakóépülete elegáns, minimalista homlokzatot kapott. A földszint + 9 emeletes társasházban 109 korszerű lakás épül, a garzontól az 5 szobás méretig, a legfelső szinten penthouse lakásokkal, melyek mindegyikéhez erkély vagy tetőkert tartozik. A biztonságos parkolást a 76 beállót tartalmazó mélygarázs biztosítja.

Értékálló befektetés irodák és egyetemek közelében
A lakóépület kiváló elhelyezkedése értékálló befektetési lehetőséget kínál. A könnyű kiadhatóságot a közelben lévő irodák és egyetemek biztosítják: a Soroksári úton számos irodaház található (Vodafone Magyarország Zrt., Morgan Stanley, K&H stb.), illetve sétatávolságra vannak a Semmelweis Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem épületei is.

Megújuló, folyamatosan fejlődő városrész
A Millennium Residence a Haller utca, Mester utca és Könyves Kálmán körút által határolt, megújuló negyedben épül. A városrész a Corvinnegyed városrehabilitációjához hasonlóan teljesen átalakul, modern lakókörnyezetet (és új szolgáltatásokat) kínálva az itt lakóknak. A Közvágóhíd ikonikus kapuja, az azt díszítő szobrok és a védettséget élvező épületek megtartása mellett új ingatlanfejlesztésekkel bővül a terület, mellyel a negyed történelmi hagyományai és új funkciói együtt üde színfoltot képviselnek majd a pesti oldalon.

Kiváló elhelyezkedés, könnyű megközelíthetőség
A Millennium Residence I. a 9. kerületben, a Vaskapu utca és a Tóth Kálmán utca sarkán helyezkedik el. A 2-es villamos, a 23, 54, 55-ös buszok és a 918, 923, 979 és 979A jelzésű éjszakai autóbuszjáratok Haller utcai megállója csupán 5 perces sétára található, továbbá a 4-6-os villamos Boráros téri megállója, és a 3-as metróvonal Klinikák és Nagyvárad tér állomásai is 15 percen belül elérhetők.

Programlehetőségek egész sora a közvetlen közelben
A Millennium Residence I. lakóit kikapcsolódási lehetőségek egész sora várja a közvetlen közelben. A koncerteket, előadásokat kedvelők számára változatos programokat kínál a sétatávolságra található Művészetek Palotája, a Ludwig Múzeum, a Nemzeti Színház és a Budapest Park. A Dandár Gyógyfürdő csupán pár utcányira, a kerékpárúttal kiépített, Duna-parti Gizella sétány pedig karnyújtásnyira található az épülettől, de könnyen elérhető a Kopaszi-gát is.

Az épület energetikai besorolása: AA-AA+

> Térkép mutatása
Érdeklődöm