Alapterület:
33 - 67 m2
Ár:
51 - 114.2 M Ft
Szobák:
1 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. I. negyedév
Regisztrációs szám:
209
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Az értékestés elkezdődött… válasszon elsők között kínálatunkból!

Cégünk legújabb, magas minőségű lakóépület-fejlesztése a Lumina Residence Budapest belvárosának pezsgő közelségében, a IX. kerület gyorsan fejlődő új, kulturális negyedében, a Millennium-negyedben épül.

A Bárd utca 7. szám alatt létesülő, reggeltől estig benapozott társasházban mindössze 32 db lakást alakítunk ki, melyek mindegyikéhez tartozik erkély. Az 1. emeleti lakásokhoz privát kertrészt csatolunk, a felsőbb emeleteken stúdió, nappali + 1 hálós és 2 hálós lakásokból lehet majd válogatni, utcai és udvari, keleti és nyugati tájolással. A ház legfelső emeletén nagyméretű penthouse lesz elérhető örök panorámás kilátással a városra, budai hegyekre.
A lakóterek helyiségei, köszönhetően a telek elhelyezkedésének és a nagyméretű ablakoknak, rendkívül világosak.

Lakásainkra jellemző a magas minőségű beépített anyagok használata, különösen a fürdőszobai hidegburkolatok és épületgépészeti szerelvények esetében. A 40 cm széles fal rétegrend és a háromrétegű nyílászárók nem csupán a közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő energetikai besorolást biztosítják, hanem a fenntartható és energiatakarékos otthont is egy olyan lakóközösségben, melynek Ön is részese lehet.

Az épület földszintjén 17 db autóbeálló és tárolók kapnak majd helyet. A teremgarázsban elektromos autók számára megfelelő töltő előkészítését vállaljuk.

Akár egy új otthon megvásárlása, akár egy befektetési lehetőség megalapozott és átgondolt döntést kíván. Cégünk elsőszámú értékajánlatának a megbízhatóságot tartja, hiszen minden projekt –köszönhetően a több évtizedes szakmai tapasztalatnak– időben és megfelelő minőségben készül el.

A Soroksári úti irodafolyosó, egyetemek közelsége megalapozza a könnyen kiadhatóságot, magas hozamot, értékállóságot.

A házban szintenként csak négy lakás kerül kialakításra, ami garantálja a nyugodt mindennapokat és teljesen egyedi a környéken épülő nagy lakásszámú projektek között. A közös tereket gondozásmentesre terveztük, ezzel is biztosítva a lakók számára a megfizethető havidíjakat, ami szintén kiemelkedően kedvező a piacon.

Alacsony fenntartási költség, megújuló energia, hőszivattyús rendszer, alacsony lakásszám, családias környezet jellemzik a Lumina Residence-t.

Középső-Ferencváros újjászülető részén, a Millennium-negyedben épül a Lumina Residence egy csendes, kisforgalmú mellékutcában.

A közel 30 éve indult Ferencvárosi tömbrehabilitációs program, mely minőségi élettereket és zöld területeket ígért, az üres telkeken gombamód kinövő lakóparkok, és a közelmúltban születő, mára üzleti és kulturális központtá érett Millennium-negyed az ingatlanfejlesztők kedvelt célpontjává tette a IX. kerületet. A Duna-part mentén, a Boráros tértől a Rákóczi hídig, a Soroksári úton felépült modern irodaházsor túloldalán az utóbbi években új lakónegyed született, hiszen számos beruházó látta meg a lehetőséget ebben a kivételesen gyors tempóban fejlődő városrészben.

Középső-Ferencváros mára minden igényt kielégít, itt nemcsak jó befektetésre, hanem igazán kellemes otthonra is találhat. Ebben a városrészben mindenki megtalálja, ami kikapcsolódást jelenthet a hét bármely napján. Nem kell autóba ülnie, ha kulturális programra vágyik, hiszen sétatávolságban elérhető a Művészetek Palotája és a Ludwig Múzeum, a Nemzeti Színház, a könnyűzene kedvelőinek pedig a Budapest Park. Szabadidős tevékenységnek sétálhat egyet a környező zöldellő parkok valamelyikében, a Duna-parti Gizella sétányon, átbiciklizhet a Kopaszi-gátra, vagy akár tehet egy látogatást hazánk legrégebbi botanikus kertjében is. Az itt élőket élmények sora várja, közelben a Dandár Gyógyfürdő, a Lurdy Ház, a Ferencvárosi Torna Clubnak otthont adó Groupama Aréna, de ha valaki a legújabb ízvilágú Unicummal tenne egy próbát, akkor is csak az utca végére kell kisétálnia.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm