Középső Ferencváros Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros – Rehabilitációs terület

Alapterület:
42 - 75 m2
Ár:
72.4 - 104.4 M Ft
Szobák:
2 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. II. negyedév
Regisztrációs szám:
2240
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Budapesti ingatlaniroda eladásra kínálja 2240 referenciaszámú projekt lakásait. Az építkezés a IX.-dik kerület folyamatosan megújuló kitűnő közlekedéssel rendelkező Középső- Ferencváros rehabilitációs városrészén zajlik. A lakások folyamatosan lefoglalhatóak.

A lakásokhoz lefoglalhatóak különböző méretű tárolók és teremgarázs helyek a szabad helyek függvényében. A tárolók ára 400.000Ft/nm ártól elérhetőek. A garázsok ára: 5,9 millió és 7,9 M Ft között érhető el.

Közeli zöldövezet és belső kert, tömegközlekedési csomópont, megfelelő méretű és elosztású fényes lakások, geotermikus energia és minimális rezsi,100% környezetbarát.

66 KÜLÖNBÖZŐ LAKÁSTÍPUS

Válaszd ki a neked legjobban megfelelő elrendezésű lakást, hogy otthonos környezetben élhess. A 66 féle alaprajz közül biztosan megtalálod az életstílusodnak és a családod méretének megfelelőt. MÁSHOL LEGYEN A FAL? NEM AKARSZ AJTÓT? SEMMI GOND! SZABD SZEMÉLYRE AZ OTTHONOD MÉG AZ ÉPÍTÉS ELŐTT!

RUGALMAS FINANSZÍROZÁS

Minden élethelyzet más, azonban minden helyzetben jól jönnek a kedvező állami támogatású finanszírozási konstrukciók. CSOK, babaváró hitel, 5%-os ÁFA és kedvező banki hitelek segítik az otthonteremtést. Mi pedig rugalmas fizetési ütemezéssel támogatjuk a döntésedet.

VEDD IGÉNYBE AZ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKAT!

Kitűnően megközelíthető villamossal az M3-as metró Nagyvárad téri megállójától, a Duna felől pedig HÉV-vel, illetve a Keleti-pályaudvar is egy villamosvonalon elérhető.

Tömegközlekedéssel néhány percnyi távolságra található több felsőoktatási intézmény: a SOTE, az NKE, a BME és az ELTE.

A közeli Népliget és a Duna-part kellemes sportolási és rekreációs lehetőséget nyújt.

450 FÉRŐHELYES TEREMGARÁZS! ELEKTROMOS JÁRMŰVEDET GOND NÉLKÜL FELTÖLTHETED A PARKOLÓHELYÉN.

OKOS OTTHON RENDSZER

Az otthonod biztonságáról akkor is gondoskodni tudsz, ha éppen úton vagy. Okos otthon rendszerünk kényelmessé és biztonságossá teszi a mindennapokat. Vezérelj mindent a telefonod segítségével!

DIGITÁLIS BIZTONSÁG

Az okos biztonsági rendszer (Smart Home Security System) az egész lakópark biztonságát szolgálja. Az egyes lakások egyedi megfigyelését a benne élők számára teszi lehetővé.

A lakópark bejáratai és közös területei 24/7 állandó megfigyelés alatt állnak. A belépést digitális azonosító segíti. Így csak azok léphetnek be a társasházba, akik ott élnek. A vendégeket a video-kaputelefon segítségével lehet azonosítani.

A mobilról is elérhető saját otthoni megfigyelő rendszer segít, ha nem vagy otthon.

BELSŐ KÖZÖSSÉGI KERT

Szükségünk van arra, hogy legyen tér, amiben mozoghatunk, egy pad, ahova leülhetünk, egy ösvény, amin sétálhatunk, egy menedék, ahová elbújhatunk, ahol a gyerek játszhat biztonságosan.

HOME OFFICE

Stílusodnak, ízlésednek megfelelően kialakíthatod azt az inspiráló teret, amelyben szívesen töltöd munkával az idődet!

Lakásaink lehetővé teszik, hogy olyan sarkot alakíts ki magadnak , ahol kizárólag a munkádra tudsz koncentrálni. A rendezett környezet segít abban is, hogy kizárd azokat a tényezőket, amelyek elvonhatják a figyelmedet a munkáról.


KÖRNYEZETTUDATOS ENERGIA

Új otthonodban a geotermikus energiának köszönhetően a lehető legalacsonyabb rezsiköltséged mellett biztos lehetsz abban is, hogy környezetbarát energiával fűtesz. Így őrizzük meg együtt a bolygónkat gyermekeinknek.

100% KÖRNYEZETBARÁT

Lakóparkunkban kiemelt szerep jut az otthonokban online is nyomon követhető, környezettudatos, geotermikus energiafelhasználásnak.

MINIMÁLIS REZSI

A geotermikus fűtés számos előnnyel rendelkezik, ezek közül a legfontosabbak a zöld felhasználás, a kiemelkedő hatékonyság, az üzemeltetés alacsony költsége, és a változatos felhasználási lehetőségek.

* megújulóenergia-koncepció
* elektromosautó-töltőállomás
* alacsony energiafelhasználás

ELHELYEZKEDÉS, KÖRNYEZET

A tervezési terület Budapest IX. kerületében található a Soroksári út és Mester utca környékén.

A terület egy átalakulásban lévő, fejlődő egység része, amely jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A főváros központi gócpontjai elérhető közelségben találhatók. A személygépkocsival történő megközelítés lehetősége mellett a területet érintően tömegközlekedési eszközök is rendelkezésre állnak.

Kitűnően megközelíthető villamossal az M3-as metró Nagyvárad téri megállójától, a Duna felől pedig HÉV-vel, illetve a Keleti-pályaudvar is egy villamosvonalon elérhető.

Tömegközlekedéssel néhány percnyi távolságra található több felsőoktatási intézmény: a SOTE, az NKE, a BME és az ELTE.

A közeli Népliget és a Duna-part kellemes sportolási és rekreációs lehetőséget nyújt.

ÉPÍTÉSZETI KIALAKÍTÁS / TELEPÍTÉS

A fejlesztés célja egy multifunkciós, hosszútávon fenntartható létesítmény kialakítása, kereskedelem és lakó funkciókkal. A teljes beruházás három ütemben épül, első ütemben az emeleteken összesen 262 lakás kap helyet, tárolókkal, közösségi helyiségekkel. Az épület mélygarázs-földszint-4-9 emelet kialakítású. A mélygarázs részen parkolók, tárolók, gépészet, a földszinten kereskedelem, az emeleteken lakófunkció létesül. Az épület szintjeit 3 lépcsőház (lépcső és felvonók) köti össze, melyek a lakóforgalom lebonyolítását szolgálják. A mélygarázs és a földszinti üzletterület között egy felvonó és egy mozgójárda biztosítja a közlekedés lehetőségét. A mélygarázsban az üzletet és a lakókat kiszolgáló parkolók, a térszínen a kereskedelmi területeket kiszolgáló fedett parkoló létesül.


Amennyiben felkeltette figyelmét a 2240 referenciaszámú projekt lakásainak valamelyike, kérem hívjon!

Rugalmasan mutatom.

Vásárolna, de nincs rá megfelelő kerete? Kollégánk díjmentes és bankfüggetlen hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk.

Érdeklődöm