Alapterület:
111 m2
Ár:
65 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4322
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Tisztelt Érdeklődő!

Figyelmébe ajánlom Szombathely, Újperint városrészén épülő tágas ikerházainkat.

Az 1190 nm-es telken álló épületben két tágas lakás kap helyet, melyek akár nagyobb családoknak is kényelmes otthont jelenthetnek.
A tervezett földszintes ikerházakt nyitott kocsibeállóval kapcsolódnak egymáshoz. Az előtérbe lépve a lakótér funkcionálisan különválasztott. A napközbeni élettérhez és a pihenéshez, visszavonuláshoz szánt helyiségek egymástól jól elkülönülnek. A hálószobákhoz vezető közlekedőből nyílik egy mosókonyha/háztartási helyiség, egy fürdőszoba. A hálószobák egyenként 10,6, 10,39, 12,35 nm-esek.
A másik épületszárnyban találjuk a tágas, 18,27 nm-es nappalit, valamint a konyha-étkezőt, mely 13,84 nm-es.

Az épület természetes anyaghasználatával barátságos megjelenésével beleillik a környezetébe. Modern, a mai kor követelményeinek megfelelő műszaki tartalommal rendelkezik: a teherhordó falazat Porotherm 30 N+F, valamint NF20 középfőfal tégla falazat. A külső falak 15 cm hőszigetelő rendszerrel ellátottak. A tető hagyományos ácsszerkezetű, míg a födém fa gerendás. A felhasznált/betervezett alapanyagok normál, hagyományos építési rendszerűek.

További információért hívjon bizalommal!Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm