Alapterület:
100 m2
Ár:
136 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2021. III. negyedév
Regisztrációs szám:
P3779
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Siófok kedvelt üdülő övezetében, közel a Balatonhoz kerülnek megépítésre az új lakóházak. 4 egymás mellett elhelyezkedő, egyenként 100 m2-es családi ház, amely mindegyike külön-külön 470 m2-es, tágas, szabályos telken helyezkedik el. Az épületek innovatív építészeti megoldásai biztosítják, hogy a leendő lakók igényeihez igazodóan kerüljenek kialakításra. A SZABADI Házak jellemzői a világos, praktikusan bútorozható lakóterek, a kényelmesen kialakított teraszok, melyeknél a benapozást is figyelembe vettük. Az épület mellett parkoló is rendelkezésre áll a telken belül.


HELYSZÍN

A SZABADI Házak projekt 4 háza Siófok - Szabadifürdőn valósul meg. A balatoni település autóval a fővárostól csupán 1 óra alatt megközelíthető. A környék csendes, nyugodt, gondozott. A Balaton partja könnyed sétával elérhető.
Földszint:
Tágas és világos nappali-étkező-konyhában élvezhetjük a mindennapokat. Ugyanezen a szinten helyet kapott még a többitől szeparáltan egy kellemes méretű hálószoba, fürdőszoba és gardrób helyiség. Itt található még egy praktikusan kialakított gépészeti helyiség is, mosókonyhával. A napsütötte terasznak közvetlen kapcsolata van a konyhával és étkezővel. A nagyméretű ablakok fénnyel töltik meg a tereket az épület több oldaláról is. Parkolási lehetőség a telken belül van kialakítva.
Emelet.
A két hálószobás emeleti szinten a második fürdőszoba is helyet kap. A tágas hálószobákban gondoltunk a beépíthető szekrények elhelyezésére. Mindkét szobából egy-egy különálló, közel 15 négyzetméteres terasz érhető el, így privát környezetben élvezhetjük a táj adottságokat. Az előtér/folyosó hasznosan kialakítható akár otthoni irodának, vagy csendes olvasósaroknak is.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm