Alapterület:
32 - 143 m2
Ár:
70.3 - 393 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4157
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

PEZSGÉS ÉS NYUGALOM
Egyesíti mindazokat az előnyöket, amelyek oly vonzóvá teszik a Balaton fővárosát: a pezsgés és a nyugalom egyszerre található meg, ráadásul a számtalan kikapcsolódási lehetőség mellett egyre több fine dining étterem is fellelhető ebben a térségben.

A PROJEKTRŐL
A Silverbay Residenceben 69 egyedi elrendezésű lakást kínálunk, 32-145 m2 közötti méretekben, a leginnovatívabb építészeti megoldásokkal, kültéri medencével és minőségi anyaghasználattal. Minden lakáshoz tágas terasz tartozik, parkolás az arra a célra kialakított mélygarázsban és felszíni parkolókban biztosított. Minden lakószint megközelítését lift biztosítja a teremgarázsból.

Az épület közvetlen környezetében számtalan kikapcsolódási lehetőséget találunk, a város zajától mégis távol. Minden lakáshoz erkély tartozik, a földszinten privát kertek, a legfelső emeleten panorámás tetőteraszok emelik az otthonok értékét. A kertben kültéri medence is kialakításra kerül, így biztosítva a változatos vízparti időtöltést.

LOKÁCIÓ:
A Silverbay Residence Siófokon a Deák Ferenc sétányon, közvetlenül vízparti elhelyezkedéssel kínál 69 egyedi elrendezésű lakást. Siófok a déli part központja. A Budapesttől 1 órányi autótávolságra fekvő város változatos kikapcsolódási lehetőségeket rejt.

Az épület teljesíti a 7/2006. TNM rendelet közel nulla energiaigényű épületre vonatkozó követelményeit.

Érdeklődöm