Alapterület:
42 - 93 m2
Ár:
39.9 - 82 M Ft
Szobák:
2 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
2398
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Siófok-Szabadifürdőn iker ház külön-külön és egyben is eladó. A ház egyik fele 37 nm-es, plusz a terasz és a telek a kocsibeállóval, a másik fele 45 nm-es, plusz a terasz és a telek a kocsibeállóval. 

A ház Porotherm téglából épül, 15 cm grafitos hőszigeteléssel, 3 rétegű üvegezésű nyílászárókkal. A fűtés Nobo elektromos fűtésrendszerrel vagy igény szerint inverteres klímával megoldható, a meleg vizet Ariston villanybojler szolgáltatja.

Alakítható még a belső falak elhelyezkedése, a lakás színvilága, a hideg- és meleg burkolatok, szaniterek pedig megadott értékhatárig választhatók.


A Balaton, az Arany-parti szabad strand kényelmes sétával 10 perc, gépkocsival 2 perc alatt, Siófok belvárosa gépkocsival 4-5 perc, de tömegközlekedéssel is csak 15 perc. A tömegközlekedés kiváló, autóbusz és vonat rendszeresen közlekedik télen-nyáron, így állandó lakhatásra is kiválóan alkalmas az ingatlan.

Környéken télen-nyáron nyitva tartó élelmiszer üzlet van, éttermek és vendéglátó egységek is gyorsan, kényelmesen elérhetők.

Érdeklődöm