Alapterület:
56 m2
Ár:
78.6 M Ft
Szobák:
2 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
2692
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Töltse mindennapjait luxus környezetben a Balaton parton! Siófok közkedvelt, de csendes, Ezüstpart szakaszán kerül felépítésre a 10 lakásos társasház. Válasszon az egyszobás, vagy a kétszobás, akár tetőteraszos, vagy kertkapcsolatos földszinti lakások közül, és bevezető áron, mindössze 1.400.000,-Ft-ért lehet őné már a tervezőasztalról!

Az első társasház a Balatonhoz legközelebbi telekrészen épül fel, melyet 2 szomszédos tömb követ.
A 10 lakásos társasházban 48m2-68m2 közötti méretben kerülnek lakások kialakításra. A földszinten és az emeleten kisebb – nappali-étkező-konyha + hálószoba és vizes helyiségek – lakások kapnak helyet, a legfelső szinten pedig ezeknél egy szobányival nagyobb alapterületű lakások kerülnek kialakításra, melyek nagy tetőterasszal is rendelkeznek. A földszinti lakások kertkapcsolatosak.

- Közös, zárt udvaron belül medence is helyet kap.

- Elektromos kapun keresztül juthatnak el a kocsibeállókig.

- A Balaton csupán 50m távolságra, így a nap bármely szakában leruccanhat a szabadstrandra! Közelben vitroláskikötő, étterem, bevásárlási lehetőség is megtalálható.

A kivitelezés során fontos hangúlyt fektetnek a minőségi, luxus anyagok beépítésére.

- Az alapozástól a tetőig odafigyelnek a mai kor követelményeire, illetve a hosszú, stabil élettartamra. Monolit kavics és vasbeton alapozást követően tégla falakat emelnek, a szintek között monolit vasbeton födémmel elválasztva. (hangszigetelésre kiemelten odafigyelve). Belső válaszfalak esetében is fontos a minőség, így 10cm téglafalat emelnek, melyet vakolnak és festenek.

- A talajszinten levő padló és a külső falak komplet hőszigetelő rendszerrel lesznek ellátva, a födémek esetében lépésálló szigetelést helyeznek el, a zárószint esetében szintén magas minőségben hőszigetelést kap a födém.

- Külső nyílászáról műanyag és aluminium tok és szárnyszerkezettel rendelkeznek, kívül RAL 9007 színben. Az árnyékolást az alábbi módon oldják meg: a lakások homlokzati nyílászárói felett motoros működtetésű zsalúzia, a földszinten és az I. emeleten látszó, a II. emeleten rejtett dobozos kivitelben, a tetőteraszok felett alumínium tartószerkezetre feszített napvitorla.

- Hűtés és fűtés hőszivattyún keresztül biztosított, így alacsony energiaigényű lakásba érezheti télen a meleget, nyáron a kellemes hűs levegőt. Padlófűtés, split klímás hűtés - egyedi hőmennyiségmérővel ellátva lakásonként!

- Burkolatok: a szobákban és a konyha-étkező-nappalikban laminált padló, a fürdőkben és a WC-kben kerámia, a többi helyiségben gres lapburkolat készül. Az erkélyek burkolata fagyálló greslap, a teraszokra bazaltzúzalékba fektetett greslap kerül nyílthézagos fúgakialakítással

- Terasz- és erkélykorlát: edzett-ragasztott üvegkorlátok fogódzó nélkül

- Lift!

Érdeklődöm