Alapterület:
63 m2
Ár:
84.9 M Ft
Szobák:
2 szoba
Átadás várható időpontja:
2021. III. negyedév
Regisztrációs szám:
2290
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Siófokon, az Aranypart legfrekventáltabb utcájában, a Petőfi sétány és a Plázs szomszédságában kínáljuk eladásra az új építésű luxus lakásokat, illetve villaépületet!


Siófokon, az Aranyparton található Bauhaus stílusú épület (A épület) mellett egy teljesen új épület kerül kivitelezésre (B épület) amely stílusában illeszkedik a Bauhaus épület külső jegyeihez, mégis modern, a mai kor igényeinek maximálisan megfelelő luxus kialakítással.

Összesen 24 eladó luxus lakás, nyaraló kerül kialakításra a 2 épületben.

Az "A" épületben található nyaralók-apartmanok is teljes átalakításon és modernizáláson mennek keresztül, és "új lakás" besorolásban vásárolhatók meg, vagy akár a teljes villaépület egyben!

Az eladó nyaralók mind "új lakásként" kerülnek bejegyzésre, ezért könnyen hitelezhetőek is. Az épülethez nagy, mintegy 2500 m2-es telek tartozik, amelyen parkolók vásárolhatóak, illetve parkosított kert áll a tulajdonosok rendelkezésére.

A legfelső szinten 250 m2-es wellness kerül kiépítésre, amelyen mindössze 24 apartman osztozik, így biztosítva az exkluzivitást. Az 56m²-es úszómedence, nagyméretű masszázsmedence, gyermekmedence, öltözők, zuhanyzók és 2 szauna merülővel biztosítják a nyaralók kényelmét és legmagasabb szintű kikapcsolódását tavasztól őszig. Igény esetén a Wellness akár télen is üzemeltethető.

Az ingatlan a siófoki strand (Plázs) és a Petőfi sétány szomszédságában találhatóak. Siófok központja, a Sió Pláza, a Víztorony 500 m-re, a vasútállomás 300 m-re található.

A beruházó nagy hangsúlyt fektet a minőségre és az energiatakarékos megoldásokra. A teljesség igénye nélkül a lakások felszerelésre kerülnek: mennyezeti hűtés-fűtéssel, padlófűtéssel, hőszivattyúval, napkollektorokkal. A falakon 20 cm-es grafit tartalmú prémium hőszigetelés lesz a kiváló hőtartás céljából.

A garázsokban elektromos autó töltés előkészítése is rendelkezésre áll.

Érdeklődöm