3 szobás 60 m2-es Lakás Dragon - Siófok, Liszt Ferenc sétány 16

153.03 M Ft
  • Ingatlan adatok
  • Alapterület: 60 m2
  • Regisztrációs szám: 9574652
  • Szobák: 3 szoba
  • Típus: Lakás
  • Ár: 153 032 000 Ft
  • Várható átadás: 2024. II. negyedév
  • Fűtés: Egyéb

Leírás

Siófok ezen hangulatos, érintetlen panorámás részén, a Liszt Ferenc sétányon, a gondos és alapos tervezői munka eredményeként kerülnek megvalósításra a közvetlen vízparti újépítésű társasházaink.
A tervezés során fontos szempont volt a praktikum, a használhatóság, a fenntarthatóság, melyet a korábban általunk értékesített 750 siófoki lakás és nyaraló tervezésének és értékesítésének tapasztalata szült, megannyi vásárlói visszajelzés alapján.
Harmadik újépítésű ütemünk, a Dragon Társasház, második otthont kínál a Balaton szerelmeseinek, ahol akár egész évben élvezhetik a korszerű apartmanok kényelmét és a természet közelségét. A lakások közvetlen vízparti elhelyezkedése mellett az igényes tervezés, a minőségi kivitelezés az apartmanok remek kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítják az Ön számára is.
Az ötemeletes apartmanház a Balatonra merőlegesen helyezkedik el, így biztosítva a lakásokból az örök balatoni panorámát boldog tulajdonosainak.
A társasház tetején korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra, hogy a lehető legnagyobb privát szférát biztosítsák a tulajdonosainak és alkalmi vendégeiknek, ahol egyedi vízvétel és áramvétel biztosítása mellett minden lehetőség adott lesz egy kellemes, panorámás vízparti, naplementés rooftop party élvezetéhez.
A telken található újépítésű társasház lakói kizárólagos kerthasználatot kapnak a helyszínrajzon megjelölt területre, ahol a többgenerációs családok kikapcsolódása érdekében, a beruházás keretein belül gyermekjátszóteret és kültéri medencét biztosítunk ezen társasház tulajdonosai számára.

Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabadstrand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit.
A lakópark területére a biztonság érdekében egyedi azonosítás után lehet csak belépni.

Projekt bemutatása


Siófok ezen hangulatos, érintetlen panorámás részén, a Liszt Ferenc sétányon, a gondos és alapos tervezői munka eredményeként kerülnek megvalósításra a közvetlen vízparti újépítésű társasházaink. A tervezés során fontos szempont volt a praktikum, a használhatóság, a fenntarthatóság, melyet a korábban általunk értékesített 750 siófoki lakás és nyaraló tervezésének és értékesítésének tapasztalata szült, megannyi vásárlói visszajelzés alapján.
Harmadik újépítésű ütemünk, a Dragon Társasház, második otthont kínál a Balaton szerelmeseinek, ahol akár egész évben élvezhetik a korszerű apartmanok kényelmét és a természet közelségét. A lakások közvetlen vízparti elhelyezkedése mellett az igényes tervezés, a minőségi kivitelezés az apartmanok remek kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítják az Ön számára is. Az ötemeletes apartmanház a Balatonra merőlegesen helyezkedik el, így biztosítva a lakásokból az örök balatoni panorámát boldog tulajdonosainak. A társasház tetején korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra, hogy a lehető legnagyobb privátszférát biztosítsák a tulajdonosainak és alkalmi vendégeiknek, ahol egyedi vízvétel és áramvétel biztosítása mellett minden lehetőség adott lesz egy kellemes, panorámás vízparti, naplementés rooftop party élvezetéhez.
A telken található újépítésű társasház lakói kizárólagos kerthasználatot kapnak a helyszínrajzon megjelölt területre, ahol a több generációs családok kikapcsolódása érdekében, a beruházás keretein belül gyermekjátszóteret és kültéri medencét biztosítunk ezen társasház tulajdonosai számára.
Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabadstrand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit.
A lakópark területére a biztonság érdekében egyedi azonosítás után lehet csak belépni.
Energetikai besorolás: BB

Dragon

Átadás:
2024. II. negyedév
Lakások száma:
15
Árak:
106.8 - 273.7 M Ft
Méret:
46 - 81 m2
Szobák:
2 - 4 szoba
Projekt bemutatása
Érdeklődöm