Alapterület:
41 - 74 m2
Ár:
49.9 - 89.4 M Ft
Szobák:
3 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. III. negyedév
Regisztrációs szám:
2694
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A területen épül két ikerház, ezek kiválóan alkalmasak lakásnak, nyaralónak, befektetésnek, kiadásra, nyaraltatásra, mert az ikerházfelek összenyithatóak és külön-külön is hasznosíthatóak.

Az ingatlan áll: amerikai konyhás nappaliból, étkezőből, 1-2 hálószobából, fürdőszobából, előszobából, nagy teraszból, kocsibeállóból, teljesen önálló zöldterületből.

A Porotherm 30-as téglafal, 15 cm-es grafitos szigetelés, 3 rétegű szigetelt nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval, kiváló energetikai tulajdonságokat biztosítanak az épület számára. Fűtés-hűtés: klímával lesz megoldva, a meleg vizet Ariston villanybojler biztosítja. Hideg és meleg burkolatokra még ráhatása van a leendő tulajdonosnak. Az átadás 2024 nyarára van tervezve.

Szép, csendes utcában található az ingatlan, a főút (Posta utca) és a Balaton között helyezkedik el a terület, a Balaton kb. 500m. Játszótér, boltok, vendéglátó helyek, vasút állomás, busz megállók a közelben. M7 autópályáról 98-as kihajtón, 7-es főútról személygépkocsival, autóbusszal, vonattal könnyen megközelíthető. Referencia munkákat szívesen megmutatjuk a környéken.

Érdeklődöm