Családi házak a belvárosban közel a Balatonhoz! Siófok, Belváros

Alapterület:
100 m2
Ár:
99 - 99.9 M Ft
Szobák:
4 szoba
Regisztrációs szám:
2465
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Siófokton az ARANYPARTTÓL CSUPÁN 800 MÉTERRE épül, az Ön igényei szerint az új családi ház! Az építkezés 2022 nyarán indul. A kivitelező cég ALIG EGY ÉV ALATT 2023 tavaszára ígéri azt a BELVÁROSI CSALÁDI HÁZAT, mely egy, vagy kétszintes is lehet az Ön döntése alapján.


A BALATONTÓL 800 MÉTERRE BELVÁROSI ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ kizárólag a Siófoki Openhouse Future Ingatlan Iroda kínálatában!

Egy BB kategóriájú, megújuló energiát is felhasználó korszerű épület birtokosa lehet! A könnyűszerkezetes ingatlan 15cm szigetelést, könnyített födémet, cserépfedést kap. A nyílászárók 3 rétegűek lesznek, a fűtést hűtő-fűtő klíma (H-tarifa!), napelem biztosítja.

A burkolatokat szabadon kiválaszthatja, így saját ízlésére szabhatja a belső megjelenést. A kivitelező több referenciaházzal is rendelkezik, melyek megtekinthetőek, így a minőségről pontos képet kap!

A 2022 nyarán induló építkezés ALIG EGY ÉV ALATT 2023 tavaszára fejeződik be. Az ingatlan egy-vagy kétszintes is lehet az Ön igényei alapján. A látványtervek önmagukért beszélnek: Ha kétszintes családi ház mellett dönt, akkor a földszinten AMERIKAI KONYHÁS (VAGY LEVÁLASZTOTT) NAPPALIT, ÉTKEZŐT, HÁLÓSZOBÁT, SZÉLFOGÓT, FÜRDŐT, LÉPCSŐHÁZAT talál. Az emeleten KÉT SZOBÁT, FÜRDŐT, WC-T, KÖZLEKEDŐT , ez bruttó 100mn. Extrák, parkosítás, kerítés: hőszivattyús fűtés, napelem, klíma, megbeszélés szerint.

Ha egy szinten szeretne inkább élni, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI PLUSZ HÁROM HÁLÓ, FÜRDŐ, KÜLÖN WC, KÖZLEKEDŐ, SZÉLFOGÓ az elrendezés.. Lehet garázst is építeni, az ár: megbeszélés szerinti. GÉPKOCSIBEÁLLÓ benne van árban. Parkolás az utcán és a környéken ingyenes. A házak elválasztva, saját kocsibeállóval lesznek kialakítva.

Üzletek és szociális egységek (iskola és óvoda) a közelben. A környék LKE2 besorolású kertváros, az építendő ingatlanok körül mindenhol új építésű házak vannak, az összkép új. Külön tároló megbeszélés alapján kivitelezhető. A négyzetméter ár kulcsrakészen: 800.000,-Ft/m2.

Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Érdeklődöm