Családi házak a belvárosban közel a Balatonhoz! Siófok, Belváros

Alapterület:
71 m2
Ár:
59.9 M Ft
Szobák:
3 szoba
Regisztrációs szám:
2465
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Újépítésű családi ház Siófokon, kertvárosi környezetben, kedvező áron!


A BALATONTÓL 800 MÉTERRE BELVÁROSI ÚJ ÉPÍTÉSŰ, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ CSALÁDI HÁZ kizárólag a Siófoki Openhouse Future Ingatlan Iroda kínálatában!

A ház összesen bruttó 89,5 nm, amelyből hasznos alapterület 71 nm. A 300 nm-es telken dupla garázs építésére is van lehetőség (az ár nem tartalmazza).

A látványtervek önmagukért beszélnek: AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI ÉTKEZŐVEL, 2 HÁLÓSZOBA, WC, KÜLÖN FÜRDŐ, ÉS EGY HÁZTARTÁSI HELYISÉG KERÜL MAJD KIALAKÍTÁSRA. A helyiségek magas minőségű laminált padlóval és greslapokkal lesznek burkolva, a leendő tulajdonos igényei szerint.

Az acélszerkezetes falazat 12 cm-es dryvit hőszigetelést, a tető cserépfedést kap majd. A fűtést hűtő-fűtő klíma (H tarifa) biztosítja, amelyet elektromos padlófűtés egészít majd ki a tervek alapján, de vizes hőszivattyú rendszer + radiátor is kivitelezhető igény szerint. Napelem rendszer kiépítésére is van lehetőség amelyet az ár nem tartalmaz.

Parkolás az utcán és a környéken ingyenes.

Egy BB kategóriájú, megújuló energiát is felhasználó korszerű épület birtokosa lehet! A könnyűszerkezetes ingatlan a legkorszerűbb technikával készül, minden a leendő tulajdonos igényeire szabható .

AZ ALAPRAJZ TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, AZ ELRENDEZÉS A VEVŐ FANTÁZIÁJÁRA VAN BÍZVA.

Üzletek és szociális egységek (iskola és óvoda) a közelben. A környék LKE2 besorolású kertváros, az építendő ingatlanok körül mindenhol új építésű házak vannak, az összkép új. Különálló tároló vagy garázs megbeszélés alapján kivitelezhető.

Állandó lakhatásra és nyaralónak is ajánlom a vízpart közelsége miatt.

Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Érdeklődöm