Alapterület:
51 - 70 m2
Ár:
51 - 68 M Ft
Szobák:
2 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
121
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Leírás


Új, nyugodt, kisvárosi élet lehetősége Magyarország legnépszerűbb vidéki üdülőhelyén, Hajdúszoboszlón, Hajdú-Bihar megye megyeszékhelyétől, Debrecentől mindössze 22 km-re. Lakásaink minden igényt kielégítő, innovatív kialakításuknak köszönhetően alkalmasak kisgyermekes családok, aktív kikapcsolódást kedvelők és a már nyugalomra vágyók számára is.
Egész éves nyaralás

Újépítésű lakásainkat úgy álmodtuk meg, hogy azok alkalmasak legyenek saját otthonnak és akár bérbeadási lehetőségre is. Az egész éves aktív pihenést a nagy teraszok, a földszinti lakások közvetlen kertkapcsolata, a belváros és a gyógyfürdő közelsége biztosítja.A projektről

OTTHON & WELLNESS Európa legnagyobb fürdőkomplexumának szomszédságában

Egy otthon, ahol garantáltan kikapcsolódhat, vagy ingatlanbefektetés, töretlen értéknövekedéssel! Ezeket a lehetőségeket biztosítják Hajdúszoboszló szívében épülő új, minden igényt kielégítő társasházi lakásaink.

Az Aqua-Residence-ben 30 modern kialakítású és könnyen bútorozható új építésű lakást kínálunk Önnek, melyek közül bármelyiket is választja, ideális döntés lesz egy új életkezdéséhez, esetleg családi nyaralónak, vagy befektetésnek.

30 lakásos társasházunk egyben szolgálja a pihenést és a kertvárosi életérzést, valamint az aktív kikapcsolódást, hisz Európa legnagyobb fürdőkomplexumától sétatávolságra, csupán 350 méterre található, ám ez a távolság pont elég ahhoz, hogy nyugalmát mégsem fogja háborgatni a nyüzsgő tömeg és a belváros zaja.

Infrastrukturálisan kiválóan ellátott új építésű társasházi lakásainkhoz teremgarázs és kültéri parkoló is vásárolható.

Az épület AA energetikai besorolású.Nyaralás és otthon egyszerre?

Ez a lakókomplexum ezt fogja nyújtani Önnek és családjának, hisz kiegyensúlyozott, boldog élettér lesz egész évben. Mi másra vágyhat még?

Az Aqua-Residence a modern, elegáns és letisztult vonalat követi, ami az esztétikai és műszaki berendezést illeti.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A közelben számos étterem, drogéria, szupermarket várja az új lakókat. Barátságos, családias környék, ahol Ön és vendégei is könnyen megpihenhetnek.

Bővebb információért, keressen minket bizalommal. Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!A beruházó

Új építésű társasházi lakások Hajdúszoboszlón, közvetlen a beruházótól

Cégünk, a Mester Generál Kft. 2019 óta töretlenül halad előre és fejleszt a hazai ingatlan piacon. Vállalkozásunk létrehozásakor azt a célt tűztük ki, hogy Ügyfeleink elégedettségéért mindent megteszünk és munkánkra valós garanciát vállalunk. Minden épület, ami a kezeink között születik, ügyfeleink igényeire szabott, funkcionalitásuk mellett esztétikusak, környezetbe illőek és minőségben magas színvonalúak. Ez a hitvallás már a kezdetekben megalapozta cégünk jövőjét, és ezzel a küldetéssel létezünk és dolgozunk a mai napig. Célunk máig töretlen: az Ügyfeleink 100%-ban elégedettek legyenek.Történetünk

Kezdetben a Mester Generál Kft. építőipari munkák kivitelezésére jött létre. Az alapokkal kezdtük, majd fokozatosan nőttük ki magunkat, stílusosan, ahogy egy új épület is stabil alapokra épülve emelkedik ki a földből. Ehhez nagy számban hozzájárult az is, hogy Ügyfeleink elégedettsége vonzotta a többi Ügyfelet is.

Saját állománylétszámmal és válogatott, korrekt alvállalkozó partnerekkel számos családi ház kivitelezését vállaltuk el, majd érkeztek a kisebb-nagyobb felújítások, különböző építések és átalakítások, amiket a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel valósítottunk meg.

Napjainkban pedig leendő otthontulajdonosok és befektetők álmait valósítjuk meg, ingatlanberuházóként főként társasházi projektek tervezésében és megvalósításában veszünk részt.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a Mester Generál Kft. stabil pénzügyi és szakmai alapokon nyugszik, 100%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkezik, és ez, illetve számtalan referenciánk garanciát jelent új partnereink számára is.

Reméljük, hogy Önnek is megvalósíthatjuk álomotthonát!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm