Alapterület:
54 - 104 m2
Ár:
66.9 - 119.9 M Ft
Szobák:
3 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. I. negyedév
Regisztrációs szám:
202
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Seven Residence - Kényelmes otthonok a Széchenyikertben!

Debrecenben a Széchenyikertben 7 lakásos társasház épül, melynek 7 exkluzív lakása és 7 garázsa kivételes lehetőséget kínál azoknak, akik a belváros közelében szeretnék megtalálni otthonukat. A modern dizájn, magas minőségű felületek és tágas lakóterek garantálják, hogy az itt lakók kényelmes és stílusos életet élvezhessenek.

Az új társasház kiemelkedő lehetőséget kínál azoknak, akik értékelik a városi életstílust. A lakások modern és funkcionális kialakítása ideális otthont biztosít mindazoknak, akik szeretnének a város központjához közel élni, miközben nem kell lemondaniuk a kényelemről és a minőségről.

Magas színvonalú építészeti megoldások

Az épület kivitelezése során kiemelten fontos volt a beruházó számára a magas minőségű építészeti megoldások alkalmazása. A modern és letisztult design mellett a funkcionalitás és az energiahatékonyság volt a fő szempont, hogy minden lakó maximális komfortot élvezhessen.

Energiahatékony hűtés és fűtés

Az épület fűtését és meleg víz ellátását egyaránt a legmodernebb technológia szolgáltatja. A központi hőszivattyú és a központi gázkazán kombinációja optimális hőmérsékletet biztosít minden lakás számára, miközben hatékony energiafelhasználást tesz lehetővé.

A lakásokban padlófűtés és mennyezeti hűtés rendszer kerül kiépítésre valamint a hőmérséklet szabályozása 2 db hordozható termosztáttal történik, amelyek könnyen kezelhetők és részét képezik a lakások magas műszaki tartalmának.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget befektetésre! A kínálatunkban lévő új társasház exkluzív környezetben található, így ideális választás lehet azok számára, akik ingatlanbefektetésben gondolkodnak.

Ha további részletekre lenne szüksége vagy bármely ingatlan felkeltette érdeklődését, készséggel állunk rendelkezésére!

Az épület energetikai besorolása: AA

Érdeklődöm