Alapterület:
147 - 192 m2
Ár:
129.9 - 169.9 M Ft
Szobák:
4 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. I. negyedév
Regisztrációs szám:
191
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Válassza otthonának a Pallagon épült ikerházainkat!

MODERN STÍLUSÚ, ENERGIATAKARÉKOS KÖLTÖZHETŐ OTTHONOK!

Igényes lakókörnyezetben, csendes utcában, kiváló közlekedési feltételekkel, Debrecentől alig 2 km-re, a Nagyerdő közvetlen szomszédságában MEGÉPÜLT kiváló elrendezésű, napfényes, teraszos ikerházakat nagyméretű saját kertekkel kínálunk megvételre.

A lakóparkban lévő eladó ingatlanok egy esztétikus, biztonságos egységes kerítés rendszerrel kerültek körbevéve, ezzel is meghatározva az egységes építészeti és környezeti minőség színvonalát.

Pallagon megépült és 2019 szeptember 01-i kezdéssel megkezdte működését a Nemzetközi Iskola, amely német, illetve angol anyanyelvű képzéssel biztosítja az óvoda, általános iskola, illetve középiskolai képzést is tartalmazó intézmény működését.

Igényes otthont keres, itt biztos teljes kényelemre talál a család! Keressen minket bizalommal!

Az ikerházi lakások megközelítése autóval gyors és egyszerű, akár a 4-es számú főút, akár a Pallagi úton Debrecen centrumából. Tömegközlekedési eszközökkel is könnyen elérhető, a 11-es helyi buszjárat megállója közvetlenül lakópark délkeleti határában található.
Az új építésű lakópark legnagyobb értéke a természet közvetlen közelsége, amit a szomszédos Parkerdő, illetve a telkek laza szerkezetű beépíthetősége garantál. Az egyes telkek méretei, az helyi építési szabályzatban előírt kötelező nagy zöldterület, az alacsony beépítési százalék, mind az Ön intim, természet közeli élettérét biztosítja. A telkek nagy mérete miatt a területre, inkább nagyobb alapterületű épületek kívánkoznak.

Az épület energetikai besorolása: AA

Érdeklődöm