Alapterület:
72 m2
Ár:
127 M Ft
Szobák:
3 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
193
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉG ! ÚJ ÉPÍTÉSŰ ingatlanok a KLASSZIKUS belvárosban !

Debrecen lüktető belvárosában lelt otthonra ez az EGYEDÜLÁLLÓ, PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ingatlanokat felsorakoztató fejlesztés. A klasszikus belvárosban elhelyezkedő, egyedi műszaki megoldásokkal büszkélkedő, ÉRTÉKÁLLÓ ingatlanok kivitelezése elkezdődött.

A mindössze csak 4 lakást számláló projekt elhelyezkedése figyelemre méltó: Debrecen fő utcájában, a Piac utcán, a Halköztől és a Kossuth tértől karnyújtásnyira található.
Valódi szabadságot jelent, hogy megannyi üzlet, bevásárlóközpont, áruház, étterem és kávézó szinte a kapun kilépve elérhető. Költözzön ide, és a város azonnal a lábai előtt hever!

A projektet gondosan kidolgozott műszaki tartalma a PRÉMIUM KATEGÓRIÁBA emeli. A tervezés és kivitelezés fókuszában az ingatlanok értékállósága állt, melyet KORSZERŰ MŰSZAKI MEGOLDÁSOKKAL ÉS MINŐSÉGI ANYAGHASZNÁLATTAL kíván elérni a beruházó.

Az épületek fűtését rendkívül gazdaságos üzemű hőszivattyús megoldás biztosítja, lakásonként egyedi mérővel és szabályzással.

Ha értékálló ingatlanba fektetné a pénzét, a város kiemelt övezetében szeretne luxus minőségű lakóházban otthonra találni, ne késlekedjen!
Keressen meg minket, és elküldjük Önnek a részletes műszaki leírást, valamint választ kaphat további felmerülő kérdéseire is!

Műszaki alapadatok:
- Liftes épület
- Vasbeton pillérváz
- 30-as kitöltő tégla falazat
- 15- cm hőszigetelő rendszer
- 3 rétegű antracit színű műanyah nyílászárók
- Fűtése: hőszivattyús, padlózati leosztással

Debrecen belvárosában található ez az EGYEDÜLÁLLÓ, PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ingatlanfejlesztés. A klasszikus belvárosi környezetben elhelyezkedő, egyedi műszaki megoldásokkal büszkélkedő, ÉRTÉKÁLLÓ ingatlanok kivitelezése elkezdődött. A környék pezsgő életet kínál a lakóknak, mivel a belváros szívében helyezkedik el, ahol könnyen hozzáférhetnek a város kulturális és kereskedelmi központjaihoz. A környék egyedülálló atmoszférája, a történelmi jellegű épületek és a modern városi élet összefonódása mindenkit lenyűgöz. Ez a fejlesztés lehetőséget kínál az otthonok luxusára és kényelmére a város központjában, ahol az ember minden fontos szolgáltatást könnyen elérhet.

Az épület energetikai besorolása AA

Érdeklődöm