Alapterület:
45 - 51 m2
Ár:
28.9 - 32.9 M Ft
Szobák:
2 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4466
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A ceglédi Galaxis Lakópark egy modern stílusú, zöld környezetben megvalósuló új építésű beruházás, mely elhelyezkedését tekintve Cegléd egyik legdinamikusabban fejlődő városrészén, az újonnan épülő Stop Shop Center szomszédságában valósul meg. Az épületegyüttes várható átadása 2024 december végén lesz, így a tervek szerint akár már a jövő év elején beköltözhet új otthonába.

A lakóparkban összesen 9 kényelmes lakás kerül kialakításra, melyek mindegyike saját, zárt udvari autóbeállási lehetőséggel rendelkezik, valamint 5 ingatlanhoz, kizárólagos használatú kb. 40 m2-es, elkerített kertrész tartozik. A beruházó az építkezés során kiemelt figyelmet fordít a magas műszaki tartalomra és esztétikai megjelenésre, hogy minden lakó számára kényelmes és mai kornak megfelelő ingatlanokat adhasson birtokba.

A kereslet rendkívül magas az ingatlanokra, hiszen már a tervezési szakaszban négy lakás elkelt, így jelenleg már csak öt lakás érhető el. Ez az érdeklődés a kivitelező megbízhatóságát tükrözi, hiszen már több sikeres ingatlanprojektet valósított meg Cegléden az elmúlt években, így a bizalom maximális a vevők részéről. A lakópark kialakítása és a környék iránti nagy érdeklődés alapján bátran állíthatjuk, hogy ez az új lakópark egy üde színfoltja lesz Cegléd városának.

Ne hagyja ki ezt a remek alkalmat, válassza a GALAXIS LAKÓPARKOT ÚJ OTTHONÁNAK és legyen részese ennek az exkluzív lakóközösségnek! Várom jelentkezését!

Érdeklődöm