Alapterület:
62 - 96 m2
Ár:
49.4 - 71.8 M Ft
Szobák:
3 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4379
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Stílus - Minőség - Biztonság - Környezettudatosság - Alacsony fenntartási költségek
Ezek a mai ingatlanfejlesztések legfontosabb hívószavai! Cegléd legújabb lakóparkja ezeknek az elvárásoknak kíván megfelelni szem előtt tartva a közösségépítést és az egyedi igények megvalósítását is!

A Vadvirág Lakópark Cegléd nyugati kapujában épül, közvetlenül természetvédelmi terület szomszédságában, ahol a fokozottan védett Pókbangó nevű ritka orchidea faj legjelentősebb hazai termőterülete található. A városközponttól 2 km-re fekszik, kerékpárúton is megközelíthető. Szupermarket a közvetlen közelben található, a Vasútállomás 3,5 km. A Ceglédi Termálfürdő 5 km, az M4 autópálya legközelebbi felhajtója 3,5 km, Budapest autóval 40 perc alatt elérhető. A terület könnyen megközelíthető mégis csöndes, természetközeli élményt tud nyújtani. A teraszáról a naplementében gyönyörködhet.

Tervek szerint a lakóparkban 40 db lakás épül, 10 db 4 lakásos sorház formájában. A lakások belső kétszintesek, tetőtérbeépítéssel. Minden lakáshoz saját kertrész tartozik. Minden egységhez biztosított egy gépkocsi tárolása garázs, fedett beálló vagy nyitott beálló formájában. A lakások terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek. 3 típusú társasház közül lehet majd választani, a lakások mérete 61 és 95 nm közé esik, elrendezésük szerint nappali + 2 vagy 3 hálószobával.

A kortárs stílusú épületek a legjobb minőségű anyagokból készültek, és a legmodernebb technológiákat használtuk a fenntartható életvitel érdekében. Energetikailag a mai kor igényeinek mindenben megfelelnek. Az épületek korszerű homlokzati-, padló- és padlásszigeteléssel, hőszivattyús hűtés-fűtéssel rendelkeznek amit oldalfali fancoilok és padlófűtés biztosítanak. Opcióként az energiahatékonyság növelése érdekében lakásonként egyedi napelemes rendszert is árulunk. A korszerű, színben illeszkedő nyílászárókat alumínium redőnyökkel szereljük.

Az eladó társasházi lakásaink nagyszerű lehetőséget kínálnak mindazoknak, akik egy modern, zöld és közösségi életmódra vágynak. Ezért a saját élettér mellett fontos szerepet játszik a közösségi terek kialakítása is. Saját park, sétányok, szökőkút és játszótér fog gondoskodni a nyugodt pihenésről. A biztonságot a terület körbekerítése és kapukon keresztüli megközelítése fogja garantálni.

A kivitelezés első üteme már hónapokkal ezelőtt elindult. Az első 4 lakás már 2023 decemberében költözhető lesz. A 2. és 3. épület átadása a jövő év II. és III. negyedévében várható. A fejlesztés további ütemei folyamatosan fognak indulni. Ha igyekszik, még kihasználhatja a jelenleg elérhető otthonteremtési támogatásokat!

A szerződéskötés részleteiről és feltételeiről személyes találkozó keretében tudom tájékoztatni!
Amennyiben hitel vagy CSOK érdekli, úgy az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként teljes körű és
díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm