Alapterület:
39 - 116 m2
Ár:
70.3 - 206.2 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. I. negyedév
Regisztrációs szám:
134
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Átadás: B. épület 2023.03.31-ig, C. épület 2023.12.31-ig

Építészet

A Rákos patak mellett zöldmezős beruházással elegáns, élhető otthonokat terveztünk, fiataloknak, időseknek valamint akiknek fontos a városias de mégis zöld környezet. Tervezésekor kiemelten figyeltünk a épület barátságos megjelenésére, harmonikus anyag és színhasználatra, valamint a korszerű jól használható alaprajzi kialakításra. Az épület belső közlekedői aulái kialakításakor cél volt a tágasság és minőségi térképzés, hogy a leendő lakásához a megérkezés is elegáns legyen.

Design
Az íves vonalvezetésű erkélyek, a lépcsőző épülettömeg és a könnyed üvegkorlátok segítik a többlakásos épület belesimulását a tömegek között kiépített ligetes park, valamint a rekultivált Rákos-patak által létrejövő békés és csendes környezetbe. Minden otthon nagyméretű nyílászáróval tekint a parkosított belső kert felé, így a külső táj része lesz a lakásnak.
"Építész"

Beruházásunkat a sok éves tapasztalattal rendelkező, több száz lakást kivitelező DakotaÉpítő Kft. közreműködésével épülhetnek meg, jelen építkezés keretein belül több mint 28.000 m2 hasznos alapterületű ingatlanfejlesztés fog megvalósulni.

Bevásárlási és rekreációs lehetőségek a közelben
Kiváló tömegközlekedés
Csendes és nyugodt környezet a természet közelségében
Gazdaságos, fenntartható otthonok
Legmodernebb hőszivattyús mennyezeti hűtés fűtés
Okosotthon
Világos életterek

Érdeklődöm