Alapterület:
109 m2
Ár:
223 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2020. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P3526
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Madárhegy, a XI. kerület legdinamikusabban fejlődő városrésze, lenyűgöző zöld területeivel és ideális környezetével vonzza a családokat. Itt kizárólag új építésű, magas színvonalú házakat talál, ideális választás a gyermekes családok számára, akik nagyobb teret keresnek gyermekeiknek. A város könnyen és gyorsan elérhető, így a fiatalokat hamar önálló életre lehet nevelni. Az autópályák közelsége lehetővé teszi a Balaton és Bécs könnyű elérését is.

A fejlesztő három fő szempontot vett figyelembe annak érdekében, hogy mindenki megtalálja ebben az otthonban a tökéletes életteret:
1. Az ELSŐ lépés természetesen a megfelelő hely kiválasztása. Madárhegy tökéletes alapot biztosít a modern élethez, kihasználva a már meglévő előnyöket, és harmonizálva a környezettel.
2. A MÁSODIK fontos szempont a korszerű technológia és megfelelő műszaki tartalom. A lakások praktikusak, modernek és esztétikusak, teremtve ezzel lakható és szerethető életteret.
3. A HARMADIK fontos szempont a hosszan tartó kényelem. A beruházó célja, hogy a lakók hosszú távra otthonra leljenek a lakások falai között.

A földszinti lakásokhoz hatalmas kertkapcsolat tartozik, ahol a gyerekek és házi kedvencek szabadon játszhatnak, míg Ön süt vagy pihen. Az emeleti lakásokhoz tágas, jól használható teraszok tartoznak, ahol a kint és bent határ elmosódik, és valóban élvezheti a friss levegőt és a környezeti nyugalmat. A nagy ablakok és a jó tájolás világos és nyitott tereket eredményeznek.

Főbb paraméterek
- Madárhegy csendes utcájában
- 4 épületből álló projektben
- A lakások körbenapozottak, ahol a nagy méretű tolóajtóval könnyedén beáramlik a fény
- Tágas élettér, kényelmes méretű helyiségek
- Modern Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, vizes helyiségekben padlófűtéssel felszerelt
- 1 db Teremgarázs parkolóhely, 1 db felszíni beállóhely és 1 db tároló tartozik a lakáshoz
- Az utca még nem aszfaltos, de ennek köszönhetően nyugodt és nincs nagy átmenő forgalom.

Az építkezés már befejeződött, így gyorsan élvezheti a lakások nyújtotta élményeket. Itt azt veszi meg amit lát, nem kell éveket várnia míg elkészül a lakása. Minden támogatás igénybevehető. Használatbavételi engedéllyel és saját albetéttel rendelkezik.

A projektből már csak 1 szabad lakás elérhető:
2. (legfelső) emelet: 109 m2, Egybefüggő 83 m2 terasszal + 3 m2 terasz az egyik hálószobán, nappali+ 3 hálószoba: 223 M Ft

Keressen minket időpont egyeztetés céljából.


Budapest, Buda, XI. kerület, 11. kerület, Madárhegy, újépítés, új, zöld, csendes, kertkapcsolat, panoráma, 5% ÁFA, mennyezet hűtés-fűtés, modern, család, otthon, új lakás

> Térkép mutatása
Érdeklődöm