Alapterület:
34 - 185 m2
Ár:
59.8 - 289.5 M Ft
Szobák:
1 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. III. negyedév
Regisztrációs szám:
P4405
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

BUDA EGYIK LEGZÖLDEBB LAKÓPARKJÁBAN a GREEN HILL-ben Budai hegyekre panorámás, nagy teraszos lakások, valamint élhető terekkel rendelkező kertkapcsolatos ingatlanok kerülnek kialakításra. Minden lakásnak lesz erkélye vagy terasza. Az 1 szobástól az 5 szobásig minden lakás típus megtalálható.
VÁRHATÓ ÁTADÁS 2024 nyár vége

(KEDVEZMÉNYES ÁRÚ INGATLANOK már csak rövid ideig elérhetők.)

Aki egyszer erre a környékre költözik, az többé nem akar máshol lakni.

Képzelje el, hogy szépen parkosított, kertvárosias , modern új építésű lakóparkba érkezik haza. Az erkélyekről, teraszokról, zöld udvarra, Budai-hegyekre lát. Képzelje el, hogy a napfényes teraszán családi, baráti összejövetelek alkalmával büszkén mutatja meg ismerőseinek, hogy Ön és családja milyen szép helyen éli mindennapjait.

A házak 4 szintesek, egymástól kellő távolságban találhatók, épületenként 50 lakással. A beruházó ügyelt arra, hogy megtartsa a szellős épület elhelyezési struktúrát, kibővített családi szolgáltatásokkal és a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldásokkal alakította a lakóparkot.

Energiahatékonyság:
A GREEN HILL lakásai hőszivattyús mennyezet hűtés-fűtés rendszerrel lesznek ellátva.

Az egyenletes hőelosztás kellemes hőérzetet biztosít, a helyiségekben sem radiátorok sem klímaegységek nem kerülnek kiépítésre, így a szobák könnyebben berendezhetők. A termosztát szabályozása okos otthon rendszeren keresztül történik, amely minden lakásban kiépítésre kerül. Ezzel a rendszerrel akár távolról a mobiltelefonunk segítségével is beállíthatjuk lakásunk kívánt hőmérsékletét.

A rendszer megújuló energiát használ és a nagy méretű, mennyezetről leadott hősugárzó technológiának köszönhetően egyenletes hűtést-fűtést biztosít, amely emeli a lakások hőkomfort érzetét.

A helyiségekben sem radiátorok sem klímaegységek nem kerülnek kiépítésre, így a szobák könnyebben berendezhetők.

Előnyök:
A lakópark egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagjának több mint 8000 nm-es, kizárólag a lakók által használható élményparkjában, ahol gyermekei önfeledten játszhatnak, sportolhatnak, ahol lehet pihenni, grillezni vagy csak egy jót sétálni a szépen kialakított parkban.

Elektromos redőny kiállás és a redőnyök is a vételár részét képezik.

A környékről:
A tágas, szellős elrendezésű telek a Budai-hegyekre panorámás. Az ide költözőket tiszta levegő, parkosított kertek és igazi kertvárosi harmónia várja Budán a XI. kerületben. A Green Hill -től közvetlen buszjárattal 10 perc alatt elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar , a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal, vagy helyközi buszjáratokkal. Autóval 5 perc alatt elérhető az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon és és Praktiker.

Az épületek szerkezetkész állapotban vannak. Elkezdődtek a külső hőszigetelési munkák, valamint a belső falazási munkák.

Műszaki tartalom, fizetési ütemezés és projekt bemutató miatt várom szíves megkeresését hétköznap 8:30-tól 19:30-ig, hétvégén 9:30-tól 16:00-ig

> Térkép mutatása
Érdeklődöm