Alapterület:
41 - 69 m2
Ár:
76.8 - 103.8 M Ft
Szobák:
2 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. III. negyedév
Regisztrációs szám:
197
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


OTTHONOK WELLNESS RÉSZLEGGEL BUDAPEST FELETT !

Hamarosan költözhető a 104 lakásos épületben minőségi életterekkel és erkéllyel rendelkező, kedvező tájolású, lakások .

A környékben egyedülálló módon a KW Cornerből ki sem kell lépni, ha ki akarunk kapcsolódni, hiszen tetőtéri wellness részleg (medence, szauna, jacuzzi, napozó, stb.) hozza el a nyugalom szigetét Budapest VIII. kerületében, egy olyan részen, ahonnan csupán séta távolságra találhatóak az Egyetemek, éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok is.

A KW Corner elhelyezkedésének egyik legfőbb előnye a környék kiváló infrastruktúrája. A rohamosan fejlődő VIII. kerületben számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont, ideális sportolási helyszín található. Mindezek mellett a kerület infrastruktúrája folyamatosan fejlődik, utcák, iskolák, óvodák, sportlétesítmények épülnek, újulnak meg. Séta távolságra van a Corvin Negyed, üzletek, mozi, élelmiszerboltok, posta, bank, kormányablak, kórház és gyógyszertár is, valamint a Füvészkert és az olyan oktatási intézmények, mint az NKE, Semmelweis Egyetem vagy a Ludovika Campus. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog is.

Főbb műszaki paraméterek:

-30 cm vastag YTONG vázkitöltő falazat
-25 cm vastag SILKA hanggátló lakás elválasztó falazat
-3 rétegű biztonsági üvegezésű műanyag ablakok
-rejtett redőnytok beépítése, redőnyök számára elektromos mozgatás előkészítéssel
-átfogó tokos CPL dekorfóliás beltéri ajtó, színválasztási lehetőséggel
-fűtés saját mérőórás távhő, lapradiátoros hőleadókkal
-hűtés split klímaberendezéssel
-riasztó, kábel tv, telefon, internet kivezetékelve
-fürdőben törölközőszárítós radiátor
-mosógép kiállás kiépítve


A KW Corner kiemelkedő helyen található a dinamikusan fejlődő VIII. kerületben, ahol a kiváló infrastruktúra számos lehetőséget kínál az ott lakóknak.
A közelben található Corvin Negyed egy igazi központ, ahol számos üzlet, mozi, élelmiszerbolt, posta, bank és egyéb szolgáltatások állnak rendelkezésre. Emellett a Füvészkert és számos oktatási intézmény, mint az NKE, a Semmelweis Egyetem vagy a Ludovika Campus is könnyen megközelíthetőek.

A belváros is könnyen elérhető innen, legyen szó autóval, tömegközlekedéssel vagy akár gyalogosan történő közlekedésről. Ennek köszönhetően a város legnépszerűbb látnivalói és szórakozóhelyei is könnyen megközelíthetőek, így a lakók mindig élvezhetik a A PEZSGŐ VÁROST.

Az épület energetikai besorolása AA

Érdeklődöm