Alapterület:
29 - 122 m2
Ár:
35.2 - 233.5 M Ft
Szobák:
1 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4133
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Már szerkezetkész!

A VIII. kerület rehabilitációs részének megújulása folyamatos egymás után jelennek meg a szebbnél-szebb épületek. A rehabilitáció egy hosszú távú programot vetít előre, amely mágnesként vonzza a szolgáltatások sokaságát és az ingatlanárak hosszútávú növekedését idézi elő.
Az újjászülető VIII. kerület városnegyedében, a parkosított Kálvária tér megújult zöld szigetével szemben épülő lakások már elérhetőek előértékesítésben.

Lakások széles választéka az egyszobástól a nappali+3 szobás lakásokig elérhető, de az építkezés ezen periódusában még a több szobás lakás is kialakítható!

Minden szolgáltatás sétatávolságon belül:
Klinikák metró megálló 10 perc
Üllöi út és a József körút 10 perc
Nagyvárad tér 10 perc
Corvinpláza és az Orczy kert 15 perc
Lidl, SPAR, Éttermek, gyorséttermek, dohánybolt,gyógyszertár, háziorvos, posta, színházak, szolárium, szépségszalonok, konditermek, benzinkút, autómosó, autószerelő, fogászat, casino, játszótér, kisállatbolt, állatorvos stb.
Karnyújtásnyira a Semmelweis Egyetem,az ELTE és a Pázmány létesítményei, illetve a Ludovika.


Műszaki leírás röviden:
A lakó épület a minőségi anyaghasználat és a magas műszaki tartalom jegyében készül, a részletes műszaki leírás ügyében, kérem hívjanak.
Csak néhány műszaki paraméter:
Az erkélyek hőhídmegszakító elemmel készülnek.
Az épület külső nyílászárói (ablakok) hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek fix illetve bukó-nyíló kivitelben legalább U=1,2 W/m2K hőátbocsátási értékkel, min. 32 dB hanggátlással (beépített szerkezetre vizsgálva).
Az épület energiaellátása a levegő-levegő hőszivattyús (VRV) energián alapul.
A használati melegvíz készítés alapvetően központi rendszerben, levegő-víz hőszivattyúk segítségével történik.
Az épületben központi fűtés létesül a helyiségek fűtésére és hűtésére burkolatos parapetes VRV beltérik kerülnek kiépítésre.
Az épület földszintjén gépesített teremgarázs parkolók kerülnek kialakításra, amelyek még korlátozott számban elérhetők!
A lakások burkolatai, a belsőajtók és a szaniterek még kiválasztható a beruházó által meghatározott beszállító portfóliójából.
Teremgarázsbeálló vásárolható-gépesített parkolók kerülnek kialakításra.

A helyszíni megtekintéssel, illetve a részletes műszaki leírással kapcsolatban, kérem hívjon!
Igény esetén hitel/banki finanszírozásban is segítséget nyújtunk! Bankfüggetlen hitelszakértőnk a legjobb piaci csomagot választja ki Önnek, minden egyéb lehetőséget (CSOK, babaváró hitel, áfa és illeték visszaigénylési lehetőségekről teljeskörű tájékoztatás).

Érdeklődöm