Wisteria Villapark Budapest III. kerület, Harsánylejtő

Alapterület:
58 - 93 m2
Ár:
85.5 - 148.8 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4211
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Az óbudai zöldövezetben, a testvérhegyi Harsánylejtőn épülő elegáns lakópark luxusingatlanjai modern otthonokat kínálnak azoknak, akik a tökéletes kertvárosi hangulatra és a legmagasabb minőségre vágynak kompromisszumok nélkül. A leendő tulajdonosokat 25 prémium kivitelezésű, MAGÁNÚTON megközelíthető, liftes, lakás, páratlan külvárosi nyugalom és madárénektől hangos, intim környezet várja kényelmes távolságra a lüktető belvárostól.

A különböző pozíciójú, magánúton megközelíthető ingatlanokat kombinálható belsőépítészeti megoldásokkal és testre szabható külső kialakítással kínáljuk. A LIFTTEL ellátott épületek mindegyikében 5 különböző kialakítású lakás helyezkedik el. A lakások mérete még egyedileg alakítható az új lakók igénye szerint. A földszinten két kertkapcsolatos, az első emeleten két teraszos, a legfelső emeleten pedig egy penthouse jellegű ingatlan került kialakításra. A legfelső szinten található penthouse lakásba közvetlenül érkezik meg a lift. A 20 négyzetméteres terasz biztosítja a kellemes pihenést. Az impozáns lakások magas színvonalú műszaki tartalommal várják új tulajdonosaikat.

Minden lakáshoz tartozik egy felszíni beálló, melyet az ingatlan ára tartalmaz. Külön vásárolható egy teremgarázs hely, melynek vásárlási értéke 7.000.000.- Forint. Ezen felül minden tulajdonosnak van lehetősége egy 2,84 nm tároló megvásárlására, melynek összege 2.500.000.- Forint.

A házakat a jelenleg legkiválóbb minőséget képviselő és legmegbízhatóbb otthonautomatikai rendszerrel (Loxone) szereljük fel, amellyel a napjainkban elérhető összes smart home funkció megvalósítható. Ezzel a rendszerrel az épület fűtési-hűtési rendszerét, árnyékolóit, világításait, garázskaput, öntözőrendszert, szellőzőrendszert és sok más egyéb funkciót vezérelhet -akár távolról- mobiltelefonról vagy tabletről. A rendszer telepítése az új tulajdonosra vár.

A fűtési és hűtési megoldásokban is a legkorszerűbbet kínáljuk, ezért az épületek környezetbarát és energiatakarékos hőszivattyús rendszert kapnak.

A különböző pozíciójú egycsaládos ingatlanokat kombinálható belsőépítészeti megoldásokkal és testre szabható külső kialakítással kínáljuk.

A zárt lakóövezet egységes koncepciót követő, pazar épületei a telken belül kialakított privát zsákutca körül helyezkednek el. A szabályozott autóforgalomnak és a kamerás beléptetőrendszernek köszönhetően a gyerekek és a házi kedvencek is mindig biztonságban lesznek a parkban.

A természetközeli övezet infrastruktúrája kiváló: a közelben bevásárlóközpontok, iskolák, éttermek és egészségügyi intézmények találhatók, a belváros pedig 15-20 perc alatt elérhető autóval.Műszaki paraméterek

A lakópark 1,1 hektáros területen fekszik, amelyet egy térkövezett magánút (zsákutca) szel át.
A lakóépületekhez egyenként 600 m2 füvesített, fásított, öntözőrendszerrel ellátott saját kert tartozik.
Az épületek 4 szintesek, amelyeket lépcsőn és lifttel is megközelíthetünk.
Nettó alapterületük 80nm, 93nm, 64,4nm, 74nm, 87nm, 59nm, 72,5nm penthouse (erkélyek , teraszok alapterületének felével számolva)
A pince szinten 1 beállós garázs, gépészeti helyiség és tárolók találhatók.
A földszinten két lakás került kialakításra: nappali, dolgozó-/hálószoba, fürdő, amerikai konyha és terasz, illetve nappali, 3 hálószoba, fürdő, amerikai konyha, terasz kapott helyet.
Az emeleten szintén két lakás került kialakításra: nappali, két hálószoba, fürdő, amerikai konya, terasz került kialakításra.
A tetőszinten egy nappali, egy vagy két háló, fürdő, amerikai konyha és tetőterasz található.

Homlokzati nyílászárók : alumínium, 3 rétegű üvegezéssel
Burkolatok : prémium minőségű hidegburkolatok, melegburkolatok
Fűtés – hűtés : Hőszivattyús mennyezethűtés és padlófűtés, fürdőkben törölközőszárítós radiátor
Kert: teljeskörűen kivitelezve gyepszőnyeggel, fásítással, öntözőrendszerrel
Lift: Home Lift GMV1 AT2
Okos otthon: Loxone épületautomatizálás kiépítve, beprogramozás, telepítés az új tulajdonos feladata
Vagyonvédelem: Paradox riasztó vezérlés , Loxone rendszerhez kapcsolva
Kültéri kamerák távoli eléréssel

> Térkép mutatása
Érdeklődöm